Γαλήνη… να την πιεις στο ποτήρι!

Εκπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας (Α΄ όμιλος) πραγματοποιεί η Γαλήνη.

Η ομάδα του Μπάμπη Παπαγιάννη βρίσκεται στην 2η θέση του πρωταθλήματος με 47 βαθμούς στο (-3) από την 1η θέση και εφόσον συνεχιστεί το πρωτάθλημα θα παλέψει μαζί με τον Ίκαρο Λακκόπετρας μέχρι τέλους για την απευθείας άνοδο.

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον νεανικό Ωλενιακό με σκορ 3-0, η Γαλήνη «τρέχει» ένα εκπληκτικό σερί 17 ματς αήττητη, δείχνοντας πως μόνο τυχαία δεν είναι η όλη πορεία της μέχρι στιγμής.

Να υπενθυμίσουμε ότι την 15η αγωνιστική η φιλόδοξη πρωταθλήτρια κέρδισε το παιχνίδι κόντρα το Μετόχι με 3-0 (στα χαρτιά, στο γήπεδο έχανε 1-0), λόγω των επεισοδίων που έγιναν από την πλευρά ποδοσφαιριστή της ομάδας της Δυτικής Αχαίας.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Άγγελος Μπανταδάκης με 12 τέρματα, ενώ τον ακολουθούν οι Βασίλης Γιαννόπουλος (8 γκολ), Ραμαντάνης Παναγιώτης (7 γκολ) και Ζέζας Δημήτρης (5 γκολ).

Η ομάδα του Μπάμπη Παπαγιάννη παράλληλα διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 53 τέρματα, ενώ έχει και την δεύτερη καλύτερη άμυνα με μόλις 12 τέρματα παθητικό.

Η καλύτερη στιγμή του συλλόγου, θεωρείται η μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Πείρο Ισώματος με σκορ 4-1 την 12η αγωνιστική, ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται η εκπληκτική πορεία στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, γνωρίζοντας τον άδοξο αποκλεισμό από τη Δόξα Παραλίας στην παράταση.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς