Γιάννης Σταυρόπουλος: «Η διοίκηση του Διαγόρα είναι δίπλα σε ότι χρειαστούμε»

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Γιάννης Σταυρόπουλος αγωνίζεται στο Διαγόρα Βραχνεΐκων στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστές μίλησε στο patragoal.gr και τον Αποστόλη Νικολόπουλο, για το πως βιώνει την κατάσταση με τον κορονοϊό, για τη φετινή πορεία της ομάδας της Αχαΐας, αλλά και το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Έχει προκύψει μια κατάσταση για όλο τον κόσμο και προφανώς και για τους αθλητές. Πως αντιμετωπίζετε το ζήτημα σαν άνθρωπος πρωτίστως και δευτερευόντως σαν ποδοσφαιριστής;

«Έχει προκύψει μια δύσκολη κατάσταση. Όπως όλοι γνωρίζουμε θα πρέπει πρώτα σαν άνθρωποι να κοιτάξουμε την υγεία την δική μας, αλλά και των κοντινών μας ανθρώπων.  Το ποδόσφαιρο, αλλά και κάθε άλλο άθλημα, έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Τώρα ως αθλητές υπάρχει ασφαλής τρόπος να έχεις μια καλή φυσική κατάσταση, χωρίς να φέρνεις σε δύσκολη θέση τον εαυτό σου, αλλά και τους γύρω σου».

Πως είδες την φετινή πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο και με ποια θέση θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι στην ομάδα;

«Η φετινή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα θα μπορούσε να είναι καλύτερη και να είχαμε ως τώρα περισσότερους βαθμούς, ώστε να μην χρειάζεται να παίζουμε την κατηγορία κάθε Κυριακή. Παρόλ΄ αυτά δεν μπορώ να πω, πως δεν είμαι ευχαριστημένος. Έχουν μείνει επίσης τρία παιχνίδια και θα ήταν όλα ντέρμπι.

Όσο για το κύπελλο είναι ένας στόχος της ομάδας φέτος και πηγαίναμε σε κάθε παιχνίδι το ίδιο σοβαροί σαν να  παίζαμε αγώνα πρωταθλήματος. Θέλουμε να κατακτήσουμε έναν τίτλο, συνδυαστικά πάντα με την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία».

Θα συνεχίσεις και τη νέα χρονιά στον Διαγόρα;

«Το αν θα συνεχίσω και την επόμενη χρονιά στον Διαγόρα είναι πολύ νωρίς ακόμα να το πω. Αυτή την στιγμή αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι είμαι ευχαριστημένος αρχικά από τους συμπαίκτες μου, αλλά και από την διοίκηση της ομάδας  που είναι συνέχεια δίπλα μας παρά τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αυτή η κατηγορία ( των όσων ακούμε δηλαδή με ομάδες που την μία είναι στην κατηγορία και την άλλη, όχι λόγω οικονομικών).

Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο για την αντιμετώπιση του κορονοϊού;

«Το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω στον κόσμο είναι πως πάνω από όλα είναι η υγεία μας και τίποτε άλλο. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και στο τέλος θα είναι όλα καλά. Είναι μια δύσκολη εμπειρία για όλους και θα πρέπει να την ξεπεράσουμε όλοι μαζί».