Γιώργος Μπάρλος στο patragoal.gr: «Να βοηθήσουμε οικονομικά την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι»

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες που θέλει τον Γιώργο Μπάρλο να δείχνει έμπρακτα ενδιαφέρον για να αναλάβει την Παναχαϊκή.

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, όπως αποκαλύπτει το patragoal.gr!

Το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό, αφού ο Γιώργος Μπάρλος έχει μιλήσει με τους νομικούς του συμβούλους και χθες το βράδυ ο πατρινός επιχειρηματίας είχε συνάντηση με τον Σάκη Καλογερόπουλο, όπου συζήτησαν το ενδεχόμενο και τον τρόπο συνεργασίας τους.

Ο Γιώργος Μπάρλος μίλησε αποκλειστικά στο www.patragoal.gr για την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το όνομά του, τις τελευταίες ώρες, τονίζοντας:

«Η Παναχαϊκή είναι η ομάδα της πόλης και είναι χρέος μας να την βοηθάμε οι Πατρινοί. Πράγματι, έχω μιλήσει με τον Σάκη Καλογερόπουλο, αλλά όχι για εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας. Θα βοηθήσουμε ως εταιρία οικονομικά την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι και θα αποφασίσουμε για τη νέα χρονιά.

Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε χορηγούς στο γήπεδο. Στην ομάδα θα παραχωρηθεί και το γήπεδο της Οβρυάς, ώστε να το χρησιμοποιεί για τις προπονήσεις της. Είμαι σε συνεχή επαφή με τον προσωπικό μου φίλο και συνεργάτη Σπύρο Δήμου και είναι πιθανόν να εισχωρήσει ως μέγα χορηγός στην ομάδα».