Γκιζέλα Μπετανκούρ : Στόχος του ΠΑΟΚ η κατάκτηση του πρωταθλήματος

Στην ομάδα του ΠΑΟΚ αγωνίζεται και την φετινή χρονιά η 32χρόνη Κολομβιανή Gisela Lisbeth Arrieta Betancourt.

Η έμπειρη επιθετικός μετά το εις πέρας της 6η αγωνιστικής έχει καταφέρει να σημειώσει 12 τέρματα και οδεύει για δεύτερη σερί χρονιά για την κατάκτηση της πρώτης σκόρερ του πρωταθλήματος.

Μάλιστα την προήγουμενη Κυριακή η ομάδα του ΠΑΟΚ κέρδισε με σκορ 0-8 τον ΌΦΗ με την Μπετανκούρ να σημειώνει πέντε τέρματα στην άνετη επικράτηση του Δικεφάλου του Βορρά.

Επίσης να αναφέρουμε ότι η Μπετανκούρ ψηφίστηκε ως η πολυτιμότερη παίκτρια της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Η 32χρόνη μίλησε στο www.patragoal.gr για την πορεία της ομάδας του ΠΑΟΚ

«Όπως κάθε χρόνο έτσι και την φετινή χρονιά η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει σαν στόχο να αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και σαφώς να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Το επόμενο παιχνίδι με τις Ελπίδες Καρδίτσας είναι για εμάς άλλη μια ευκαιρία να κερδίσουμε αλλά και να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις επιδόσεις μας ώστε να δημιουργήσουμε ένα πρότυπο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τέλος είμαι πολύ ενθουσιασμένη που η ομάδα κάθε αγωνιστική κερδίζει και συμβάλω και εγώ σε αυτό το κομμάτι σημειώνοντας κάποια τέρματα».

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς