Δίνει λύση στο πρόβλημα των αθλητικών κέντρων ο Αυγενάκης!

Ο υφυπουργός αθλητισμού κάλεσε σε τηλεδιάσκεψη την ερχόμενη Δευτέρα την Ένωση Αθλητικών Κέντρων Ελλάδος με στόχο την ομαλή επανεκκίνηση.

“Κατόπιν πρόσκλησης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκη, η Ένωση Αθλητικών Κέντρων Ελλάδος θα συνομιλήσει μαζί του σε τηλεδιάσκεψη, τη Δευτέρα 11 Μαΐου, με θέμα την πορεία επαναλειτουργίας των αθλητικών κέντρων. –

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες και την επιστολή που έστειλε η ΕΑΚΕ στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο κος Αυγενάκης ανταποκρίθηκε άμεσα κι επικοινώνησε μαζί μας μέσω του γραφείου του, προσκαλώντας μας σε τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα 11 Μαΐου.

– Στη συζήτηση θα λάβουν μέρος τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΚΕ κκ. Ν. Τσιόγκας (Πρόεδρος της ΕΑΚΕ), Δ. Τσιώνας (Γεν. Γραμματέας) και Γ. Παυλάκος (μέλος), όπου θα τεθούν προτάσεις, με σκοπό την από κοινού συνεργασία, ώστε να επιτευχθεί η πιο σύντομη επαναφορά λειτουργίας των κέντρων, καθώς η παύση λειτουργίας τους για το χρονικό διάστημα έως 30 Ιουνίου, που προβλέπεται με τα έως τώρα δεδομένα, τα θέτει αυτομάτως εκτός αθλητικής σεζόν.

– Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Υφυπουργό για το βήμα όπου μας δίνει κι ελπίζουμε στην εύρεση της βέλτιστης λύσης του θέματος.