Δεν «Χ»αμογέλασε κανείς στο «Ντα Λουζ»

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σαφαρίκας (Οικονόμου-Πρέζας)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στη Δόξα Παραλίας και το Λιμνοχώρι στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Το ματς διεξήχθη στο «Ντα Λουζ», αφού το γήπεδο της Παραλίας δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για επίσημο αγώνα. Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, αλλά μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού η τυπικά γηπεδούχος Δόξα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ, έχοντας μάλιστα και δύο δοκάρια.

Αρχικά στο 62ο λεπτό σε σουτ του Σταυριανόπουλου που σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι και στο 84΄ σε κεφαλιά του Μάριου Σπυρόπουλου. Μάλιστα, στο 93΄ η Παραλία θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αλλά ο Παρασκευόπουλος έδιωξε σωτήρια πάνω στη γραμμή για την ομάδα της Δυτικής Αχαΐας που ήρθε με 13 παίκτες στην Πάτρα.

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χ. Γερολυμάτος-Δ. Ξηνταρόπουλος): Χιωτέλης, Δημακόπουλος, Πυρρής, Λαζανάς, Μπουρλάκης (65΄ Καραπατάκης), Νικολόπουλος, Σπυρόπουλος, Ανδρικόπουλος, Μπινιέρης, Ντεμάϊ, Σταυριανόπουλος.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Γ. Ζερδεβάς): Δρόσος, Τσαγγαράς, Ν. Μπεκίρης, Παρασκευόπουλος, Λιάκος, Σουρανής, Μπακούλιας (43΄ λ.τ. Γερασιμόπουλος), Νιφόρας, Κουκής, Ντουράϊ (85΄ Κυριακόπουλος), Ταπεινός.