Διαγόρας Βραχνεΐκων: Φιλικό στην Αχαγιά, ευχαριστήριο σε Mega Kteo

Φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας με την ομάδα της Αχαϊκής θα δώσει σήμερα, Σάββατο 24/08 στις 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Κάτω Αχαΐας ο Διαγόρας Βραχνεΐκων.

Ακόμη ένας φιλικός αγώνας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδος του Φίλιππου Σχοινά που θα έχει αρκετές απουσίες και θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Για 3η σερί χρονιά συνεργασία με Mega Kteο και Playsports

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων συνεχίζει για 3η σερί χρονιά την επιτυχημένη συνεργασία του με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης Playsports και το Mega Kteo.  

Σε τέτοιες δύσκολες οικονομικά εποχές, αποδεικνύουν έμπρακτα ότι είναι κοντά στην ομάδα που εκπροσωπεί επί τρία συναπτά έτη την Αχαΐα στη Γ΄ Εθνική, δείχνοντας το παράδειγμα και η διοίκηση του συλλόγου τους ευχαριστεί θερμά.

Το καθιερωμένο δείπνο

Το καθιερωμένο δείπνο του Διαγόρα Βραχνεΐκων στην αυλή του Περικλή Παπαδόπουλου έγινε την περασμένη Δευτέρα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η πρώτη συνάντηση ποδοσφαιριστών προπονητών, διοίκησης εκτός γηπέδου, όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια. Η επιτυχία κάθε στόχου έχει ως βασική προτεραιότητα την ενότητα και προπάντων τον σεβασμό του ρόλου καθενός.

Με υγεία και οικογενειακό κλίμα όπως πάντα στόχος είναι να καταφέρουν το καλύτερο για την ομάδα και την περιοχή που εκπροσωπούν επάξια σε ολόκληρο τον νόμο Αχαΐας.