Διαγόρας για άνοδο, με “λυτρωτή” το Μπουρλάκη

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Διαγόρας απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου με 1-0, για την 23η αγωνιστική της Football League.

Η ομάδα της Ρόδου ανέβηκε στην τρίτη θέση, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, τον Πατρινό Γιάννη Μπουρλάκη.

Καλύτερος ο Διαγόρας στο πρώτο 20 λεπτό είχε μια κεφαλιά του Μπαρμπαρούση μόλις άουτ στο 14′. Ο Γιδόπουλος έδιωξε σωτήρια στο 20′ κεφαλιά του Παπατσαρούχα και στο 35′ σουτ του Κασνέτσι. Η ομάδα της Ρόδου τελικά βρήκε το γκολ πριν φύγει το ημίχρονο με μακρινό σουτ του Μπουρλάκη.

Η μοναδική ευκαιρία του Ολυμπιακού ήταν μία προσπάθεια του Τσίτα στο 38′ αλλά στο τελείωμα του κόπηκε! Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν καλύτερος στο β’ μέρος – το οποίο δεν είχε πάντως καλό ρυθμό – και στο 59΄ είχε μία καλή εκτέλεση φάουλ του Κέρι.

Στο 62΄ Κέρι και Σκοπελίτης συνεργάστηκαν και πάλι με τον δεύτερο να βγάζει τη σέντρα και τον Τσίτα να κάνει την κεφαλιά για να στείλει την μπάλα ψηλά άουτ.

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου (Σολάκης): Γιδόπουλος, Γραικός (57’ Μητρόπουλος), Βασιλούδης, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης, Τσίτας, Κέρι, Ράντι (62’ Κόλα)

Διαγόρας Ρόδου (Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Κασνέτση, Καρπαθάκης, Πινιώτης, Μπουρλάκης (86’ Σερτζίνιο), Μπαρμπαρούσης, Πατσαρούχας (90’ Αγιώτης), Γούλας (65’ Μανωλάκης)