Δυναμικό παρών παρά την αφόρητη ζέστη

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο προπονητικό κέντρο “Αλέξανδρος Σπανός” η συνέντευξη τύπου από τον μεγαλομέτοχο, Γιώργο Μπάρλο ο οποίος ενημέρωσε τους εκπροσώπους του τύπου για τις επόμενες κινήσεις της διοίκησης, αλλά και γενικότερα για όλα τα θέματα της ομάδας.

Στο πλευρό του κ. Μπάρλου βρέθηκαν οι νομικοί σύμβουλοι κ.κ. Χάρης Γρηγορίου και Κώστας Κρεμμύδας που τοποθετήθηκαν για διάφορα νομικά θέματα, έτσι ώστε να γνωρίζουν άπαντες τι ακριβώς συμβαίνει.

Παρά την αφόρητη ζέστη, αρκετοί δημοσιογράφοι, συντάκτες και αρθογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας, βρέθηκαν στην Οβρυά, μιλώντας με πολύ καλά λόγια για την οργάνωση που υπάρχει, δείχνοντας πολλά για την “αλλαγή σελίδας”.

Το παρών έδωσαν οι Παναγιώτης Αντωνόπουλος (Πελοπόννησος), Μίλτος Σπυρόπουλος (Ράδιο Γάμμα), Βαγγέλης Μιχάλης (Μatch), Κώστας Λαμπρόπουλος (ΣΠΟΡ FM Πάτρας), Προκόπης Κόγκος (Γνώμη), Νίκος Κολώνης (Όποιον Πάρει η μπάλα), Ηλίας Μάτσας (sportin.gr), Γιώργος Αστερής (ΟΡΤ), Νίκος Παπαστεφανάτος (Axaiatalents.gr), Βύρωνας Ξυπολιάς (patragoal.gr), Ηλίας Τσίπας (patragossip), Νίκος Παολίνος, Παναγιώτης Σουτζόγλου (patragoal.gr), Κωνσταντίνος Μασούρας (Axaiatalents.gr) και Γιάννης Ανδρουτσόπουλος (φωτογράφος).