Δυνατή εκπροσώπηση από την Παναχαϊκή που ζήτησε τη διακοπή!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ 2 με την Παναχαϊκή να εκπροσωπείται από το νομικό Χάρη Γρηγορίου, αλλά και το Γιώργο Μπάρλο.

Η Παναχαϊκή έδωσε δυναμικό παρών και μπήκε ενεργά στις συζητήσεις, ψήφισε μαζί με άλλες 5 ομάδες της κατηγορίας την οριστική διακοπή, αφού δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος συνέχισης του πρωταθλήματος. Βέβαια, οι “κοκκινόμαυροι” θα σεβαστούν, ως οφείλουν την απόφαση που πάρθηκε από τα υπόλοιπα σωματεία.

Αυτό σημαίνει ότι σε πρώτη φάση θα γίνουν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν έτσι, ώστε να μπορεί να ξεκαθαρίσει κυρίως ποιες ομάδες θα μπουν στα πλέϊ οφ και στη συνέχεια θα φανεί το κατά πόσον θα συνεχίσουν και οι υπόλοιπες ομάδες για τα πλέϊ άουτ που δύσκολα θα διεξαχθούν από την στιγμή που ήδη Κέρκυρα και Απόλλων Πόντου έχουν υποβιβαστεί.

Πάντως τις επόμενες ημέρες μια ειδική επιτροπή που θα συσταθεί να έχει επαφές με τον Υφυπουργό Αθλητισμού , την ΕΠΟ και την ΕΡΤ και εκεί θα διαφανεί κατά πόσο οι ομάδες θα μπορέσουν να τηρήσουν οικονομικά το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο για να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση.