Δόξα Χαλανδρίτσας: Δύο μεταγραφές, ρήξη χιαστών ο Κοτσανόπουλος

Σε δύο αρκετά καλές προσθήκες προχώρησε η Δόξα Χαλανδρίτσας καθώς απέκτησε τους Θωμά Παρτάλη (δεκάρι-αριστερό χαφ από τον Φοίνικα/Ζήριας) και το Γιώργο Μενύχτα (από την Α.Ε. Καλαβρύτων).

Ο πρώτος ξεκίνησε στις υποδομές της Παναχαϊκής, αγωνίστηκε για τρία χρόνια στον Δαβουρλή Κ΄92 και εν συνεχεία ως φοιτητής στη Κοζάνη έπαιξε σε Εθνικό Βατερού,  Έλατο Ελάτης, στην Ελίμεια και στον Μακεδονικό Κοζάνης.

Όταν επέστρεψε στα πάτρια εδάφη αγωνίστηκε σε Λιμνοχώρι, Δία, Δρέπανο, Αχιλλέα Καμαρών και Φοίνικα/Ζήριας. Μάλιστα, στο ματς του Σαββάτου παραλίγο να σημειώσει γκολ, αλλά ήταν άτυχος, αφού η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο Μενύχτας (μέσος) αγωνιζόταν με επιτυχία τον τελευταίο χρόνο στα Καλάβρυτα, αφού έχει καταγωγή από την γειτονική Γουμένισσα, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας τη περσινή περίοδο.

Είναι γεννημένος το 1999 και στο παρελθόν έχει περάσει επίσης με επιτυχία από την Γαλήνη. Φέτος παρά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε σε φιλική αναμέτρηση με την Αιγείρα/Ακράτα κατέγραψε συνολικά 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Στο ματς του Σαββάτου κόντρα στον Αχαιό Σαραβαλίου πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση.

«Πλήγμα» με Κοτσανόπουλο

Το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι η Δόξα «χάνει» τον Μάνο Κοτσανόπουλο μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε.  Η μαγνητική που έκανε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έδειξε ρήξη χιαστών και πιο συγκεκριμένα πρόσθιου και έσω πλάγιου. 

Την προσεχή Παρασκευή μάλιστα θα γίνει το χειρουργείο με τον άτυχο παίκτη να μένει τουλάχιστον 6 μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων.