Εκλογές τον Ιούνιο και χωρίς Διοικούσα

Τα αποτελέσματα της συνάντησης του Αλεξάντερ Τσέφεριν γνωστοποίησε στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ο Βαγγέλης Γραμμένος. 

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν έκρυβε την χαρά του σε μια συνεδρίαση που τελείωσε πολύ γρήγορα, καθώς γνωστοποίησε ότι τελικά δεν θα επιβληθεί Διοικούσα Επιτροπή!

Μια ανατροπή δεδομένων, που ικανοποίησε τον Γραμμένο, ο οποίος είπε ότι τον Μάρτιο θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση στην Ομοσπονδία για να γίνουν στα τέλη Ιουνίου οι αρχαιρεσίες.

Από εκεί και πέρα, η Ε.Ε. κύλησε χωρίς εντάσεις με δεδομένο ότι έλειπε (όπως και την προηγούμενη φορά) ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Μάκης Γκαγκάτσης, που μετά τα όσα έχει πει δημοσίως η παρουσία του και μόνο θα προκαλούσε σειρά αντιδράσεων…

Η δε ανακοίνωση της ΕΠΟ την Παρασκευή (7/2) αναφέρει τα ακόλουθα:

«Συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA / UEFA κ. Petr Fousek.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος ενημέρωσε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής για το περιεχόμενο της χθεσινής συνάντησής του με τον Πρόεδρο της UEFA, καθώς και για τις συζητήσεις της αντιπροσωπείας της Ελληνικής Ομοσπονδίας με τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής.

Ο κ. Γραμμένος γνωστοποίησε στα μέλη της Ε.Ε. την πρόθεση του προέδρου Τσέφεριν να επισκεφθεί στο άμεσο μέλλον την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και επιβεβαίωσε την αγαστή συνεργασία Ε.Π.Ο και UEFA».