Εκσυγχρονισμός αθλητικών εγκαταστάσεων στη Δυτική Αχαΐα

“Στα πλαίσια της συνεχούς επικοινωνίας και αγαστής συνεργασίας της Δημοτικής μας Αρχής με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας , προωθούνται , ενέργειες δράσεις και έργα που αφορούν την επίλυση προβλημάτων και βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών και των υποδομών που παρέχει ο Δήμος μας στους πολίτες”.

Αναφέρει στο επίσημο σάιτ του, ο δήμος δυτικής Αχαΐας. Και συνεχίζει:

“Πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 15:00 ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων κ. Μαυρομμάτης Αθανάσιος εισηγείται ως όγδοο θέμα στο 2ο Περιφερειακό Συμβούλιο του 2020 , το έργο”ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ”.

Αιτείται την Έγκριση καθορισμού διεξαγωγής της δημοπρασίας των υποέργων: α)Κατασκευή βοηθητικού γηπέδου Κ. Αχαΐας και βελτιώσεις β) Εγκατάσταση χλοοτάπητα με σπορά στο βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου Αλισσού γ) Κατασκευή μεταλλικής κερκίδας και κατασκευή περιφράξεων στο δημοτικό γήπεδο Ριόλου.Τα οποία εντάσσονται στο προαναφερόμενο έργο, συνολικού Προϋπολογισμού: 303.000,00€ με ΦΠΑ.Ο Κωδικός του έργου είναι: 2019ΕΠ00100016 και αποτελεί αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αχαΐας.Το έργο θα εκτελεστεί μέσω προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Δυτικής Αχαΐας, σύμφωνα με το άρθρο 27 του ν. 4412/2016 ως ανοιχτή δημοπρασία.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις αποτελούν ζωτικό σημείο  για την προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους και την καλλιέργεια της νέας γενιάς. Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις προβλέπεται να βοηθήσουν σημαντικά στο αθλητικό έργο που παράγεται στον τόπο μας.

Ο αθλητισμός όπως και ο πολιτισμός βρίσκεται πολύ υψηλά στην ατζέντα του Δημάρχου μας Σπύρου Μυλωνά καθώς θεωρεί πως αποτελούν δύο βασικούς πυλώνες της κοινωνίας μας.Ευχαριστούμε θερμά τον περιφερειάρχη Κο Νεκτάριο Φαρμάκη και την νέα περιφερειακή αρχή που συμμερίζονται τις αγωνίες μας και συνδράμουν σύμφωνα με τις δυνάμεις που διαθέτουν στην επίτευξη των κοινών στόχων που έχουμε θέσει”.