Εξάσφαιρος ο Αετός Πατρών

Γηπ. Αγυιάς: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Ευρεία νίκη για τον Αετό Πατρών απέναντι στα Καλάβρυτα με σκορ 6-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α’ κατηγορίας.

Ο Γιάννης Λυμπέρης ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα, καθώς είχε δύο γκολ και τρεις ασίστ. Από την άλλη τα Καλάβρυτα προσπάθησαν να βρουν το γκολ, ωστόσο τα λάθη που έκαναν κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ήταν το καθοριστικό γι’αυτούς.

Το φιλμ του αγώνα:

3′ Γκολ για τον αετό, όταν ο Λυμπέρης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά ο Λαζανάς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, 1-0.

5′ Πρώτο σουτ για τα Καλάβρυτα με τον Ανδρεόπουλο, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καλιακμάνη άουτ.

11′ Ακυρώθηκε γκολ για οφσάιντ του Πανόπουλου για το 2-0, ωστόσο οι άνθρωποι του Αετού υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ.

14′ Ευκαιρία για τον Αετό, όταν ο Λυμπέρης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μπάκας έκανε το σουτ και η μπάλα πήγε ψηλά άουτ.

18′ Ο Αετός κάνει δύο τα τέρματα του, έπειτα από τη σέντρα του Μπάκα από τα αριστερά, ο Λυμπέρης με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0.

21′ Ακυρώθηκε γκολ για τα Καλάβρυτα, σε οφσάιντ του Καλαμαρά.

28′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αετό, έπειτα από το γύρισμα του Πανόπουλου από τα αριστερά ο Μπάκας με πλασέ από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα δικό από το κάθετο δοκάρι άουτ.

32′ Έπειτα από το λάθος της άμυνας των Καλαβρύτων, ο Λυμπέρης σέρβιρε στον Πανόπουλο και αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 3-0 για τον Αετό.

35′ Έπειτα από τη σέντρα του Λαζανά από τα αριστερά, ο Λυμπέρης έκανε το πλασέ αλλά ο Λέσης έκανε σπουδαία απόκρουση.

41′ Κίτρινη κάρτα για τον Δημητρόπουλο, σε μαρκάρισμα πάνω στον Σδρόλια.

42′ Ο Αετός βάζει και τέταρτο τέρμα, έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λυμπέρη.

Ημίχρονο 4-0.

45′ Αλλαγή Αετού Σύρος μέσα, Σδρόλιας έξω. Αλλαγή Καλάβρυτα Παπαδόπουλος έξω, Ασπρούκος μέσα.

52′ Ο Πανόπουλος όταν έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Μπάκας δεν μπόρεσε να κάνει το πλασέ και έχασε μεγάλη ευκαιρία για 5ο γκολ.

59′ Αλλαγές Αετού Καρακάσης έξω, Μαρατος Μαρκόπουλος έξω, Παπαδιονυσιου μέσα.

60′ Ο Ανδρεόπουλος εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα βρήκε λίγο στο τείχος και κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι σε κόρνερ.

65′ Αλλαγή Καλάβρυτα Δημητρόπουλος έξω Τσαβαλάς μέσα.

70′ Αλλαγή Καλάβρυτα Κοσκινάς μέσα, Γιαννόπουλος έξω.

74′ Έπειτα από την ωραία μπαλιά του Λυμπέρη, ο Πανόπουλος με πλασέ έκανε το 5-0.

75′ Αλλαγή Αετού Τσεμπελής μέσα, Λυμπέρης έξω.

84′ Ο Τσεμπελής επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Λέσης έκανε ωραία επέμβαση.

87′ Ο Αετός έκανε το 6-0 με κεφαλιά του Λαζανά, έπειτα από τη σέντρα του Παπαδιονυσιου από τα αριστερά.

Συνθέσεις:

Αετός Πατρών (Χάρης Ράντος): Καλλιακμάνης, Ασκούνης Ι. Ασκούνης Η. Μαρκόπουλος (59′ Παπαδιονυσίου), Λαζανάς, Καρακάσης (59′ Μαράτος), Μπάκας, Σδρόλιας (45′ Σύρος), Μπίρμπας, Λυμπέρης (75′ Τσεμπελής), Πανόπουλος.

Καλάβρυτα (Κώστας Βλάχος, Νίκος Παπαχριστόπουλος): Λέσης, Βρεττός, Γκλαβάς, Καραχάλιος, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος (45′ Ασπρούκος), Δημητρόπουλος (65′ Τσαβαλάς), Σκιαδάς, Γιαννόπουλος (70′ Κοσκινάς), Καλαμαράς, Ανδρεόπουλος.