Επεισοδιακή η λήξη του αγώνα στο Σαραβάλι – Χτύπησε άσχημα ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Ηλίας Σωτηρόπουλος

Επεισοδιακή ήταν η λήξη του αγώνα στο γήπεδο του Σαραβαλίου, ανάμεσα στον Αχαϊό και την Δόξα Παραλίας, με τους γηπεδούχους να έχουν πολλά παράπονα από την διαιτητή Γεωργία Ντάβλα.

Αφορμή το τέρμα που ακύρωσε στο 37′ λεπτό της αναμέτρησης, μετά από διαβουλεύσεις με τον επόπτη, και ενώ αυτός δεν σήκωσε ποτέ το σημαιάκι του να υποδείξει κάτι, συμβούλευεσε μετά από διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών της Παραλίας την ρέφερι να ακυρώσει το τέρμα, όπως και έγινε.

Από την πλευρά τους οι διαιτητές αναφέρουν ότι συνενοήθηκαν στην ενδοσυνενόηση και έτσι ακυρώθηκε το τέρμα, παρά το γεγονός ότι η Ντάβλα έδειξε σέντρα, κάτι που όμως έγινε πολύ καθυστερημένα και μετά από τουλάχιστον δύο λεπτά, γεγονός που προκάλεσε την οργή και τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Επίσης αφορμή ήταν και το σκληρό μαρκάρισμα του Τσίτσαρη στο 90′ λεπτό, το οποίο πάντως δεν ήταν εσκεμμένο αφού ο ποδοσφαιριστής της Παραλίας είναι από τα καλύτερα παιδιά του χώρου και μάλιστα ζήτησε και συγνώμη στον πάγκο των γηπεδούχων, και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, μετά από τις φωνές των γηπεδούχων.

Γενικά η λήξη ήταν επεισοδιακή αλλά το σημαντικότερο ήταν ο τραυματισμός του Ηλία Σωτηρόπουλου στον θώρακα, ο οποίος δεν μπορούσε να αναπνέυσει και μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.