Επιστροφή στην κορυφή για τον Παναιγιάλειο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μέρμηγκας

ΣΚΟΡΕΡ: 3’ Μπούνας, 17’ Χριστόπουλος, 21’ 85’ Κουραχάνης

Ο Παναιγιάλειος, όπως αναμενόταν, είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Α.Π.Ο Αρόη. Οι “μελανόλευκοι” επικράτησαν άνετα με 4-0 και επέστρεψαν στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Συγκεκριμένα στο 3΄ ο Μπούνας έκλεψε την μπάλα στο ύψος της περιοχής, διείσδυσε και πλάσαρε τον νεαρό τερματοφύλακα Μποσγανά για το 1-0.

Στο 17΄ ο Σκούτας έβγαλε σέντρα από αριστερά για το κεφάλι του Χριστόπουλου, 2-0 (φωτ. Πρώτη της Αιγιάλειας).Στο 21΄ ο Χριστόπουλος ελίχθηκε από αριστερά και πάσαρε στον Κουραχάνη, ο οποίος έκανε το 3-0 με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Στο 85΄ πάλι ο Κουραχάνης σκόραρε στο τελευταίο «μελανόλευκο» γκολ, επιχειρώντας από αριστερά σέντρα σουτ στο 86΄. Ήταν το μοναδικό γκολ για το β΄ ημίχρονο, με την τεχνική ηγεσία να αλλάζει πρόσωπα και ρόλους στην ομάδα, ξεκινώντας με δυο παράλληλες αλλαγές από το 46΄.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Αλ. Σπυρόπουλος-Μ. Λελούδας): Κοντογεώργος, Βλάχος, Νικολόπουλος, Σπανογιάννης (46’ Μπίτρας), Παπαδόπουλος, Μπακατσέλος (46’ Σταθακόπουλος), Μπούνας, Κουραχάνης, Σκούτας (74’ Πλατυκώστας), Χριστόπουλος (68’ Μπελεζάκης), Λιάτος.

ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ (Γ. Λεγάτος): Μποσγανάς, Χαρικιόπουλος, Πρίντεζης, Καραβάτσος, Αλέμης (80’ Μοναστήρας), Βερβέρογλου, Σουγλέρης, Γκέτα, Τσεκούρας (77’ Κόντος), Δημητρέλης, Καμπέρης (39’ Τσίνας).