Επιστροφή στις νίκες για τον Αετό Πατρών, σοβαρός τραυματισμός για Σ. Μαρκόπουλο

    Νίκη του Αετού Πατρών απέναντι στην Αρόη με σκορ 2-0, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

    Η ομάδα του Χάρη Ράντου ήταν αυτή που πίεζε στο πρώτο ημίχρονο, καθώς έχανε ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, ενώ η ομάδα του Γιάννη Λεγάτου είχε μια καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για να ανοίξει αυτή το σκορ με τον Τσεκούρα.

    Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αετός Πατρών ήταν πιο αποτελεσματικός και σκόραρε δύο φορές με τους Τσεμπελή και Τσιούλο και πήρε το τρίποντο που ήθελε πάρα πολύ η ομάδα του Χάρη Ράντου.

    Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Αετού Πατρών Askounis αφιέρωσαν το “τρίποντο” στον μεγάλο άτυχο του αγώνα Σταυρό Μαρκόπουλο, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς σε μια μονομαχία υπέστη σοβαρά τραύματα στα χέρια.

    ΦΙΛΜ:

    14′ Ο Καρακάσης έκανε μια σέντρα από τα αριστερά και ο Παπαδιονυσίου έκανε την κεφαλιά και ο Juliano έκανε εντυπωσιακή επέμβαση. Στη συνέχεια ο Πανόπουλος υποδέχθηκε την μπάλα, έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Juliano.

    20′ Έπειτα από τη σέντρα του Μπάκα από τα αριστερά, ο Πανόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, δίνοντας ύψος στην μπάλα.

    25′ Ο Τσεκούρας επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Καλλιακμάνης έπεσε στη γωνία του και έδιωξε δύσκολα την μπάλα.

    30′ Αναγκαστική αλλαγή για τον Αετό Πατρών, ο Μαρκόπουλος Σταύρος βγήκε έξω γιατί χτύπησε τον καρπό του και στη θέση του μπήκε ο Λαζανάς.

    38′ Όταν έκανε τη σέντρα ο Τσεμπελής από τα αριστερά, ο Παπαδιονυσίου δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

    43′ Ο Τσεμπελής εκτέλεσε το φάουλ και ο Τσιούλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.

    47′ Έπειτα από το φάουλ του Μπάκα, αρχικά ο Παπαδιονυσίου έκανε την κεφαλιά, την έδιωξε ο Juliano, αλλά στη συνέχεια ο Τσεμπελής με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Αετό σε 1-0.

    55′ Ο Τσιούλος έκανε το 2-0 για τον Αετό, όταν ο Μπάκας εκτέλεσε κι’αλλο φάουλ, ο Juliano δεν έδιωξε καλά την μπάλα και πήγε στο δίχτυα.

    82′ Ο Παπαδιονυσίου εκτέλεσε απευθείας φάουλ και ο Juliano έπεσε στη γωνία του και έδιωξε δύσκολα την μπάλα.

    88′ Όταν ο Κάνιστρας μπήκε μέσα στην περιοχή και από τα δεξιά, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

    Συνθέσεις:

    ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χάρης Ράντος): Καλλιακμάνης, Βύνιας, Τσιούλος, Μαρκόπουλος Σταύρος (30′ Λαζανάς), Χαλκιόπουλος, Καρακάσης (71′ Κάνιστρας), Μπάκας, Μαρκόπουλος Αργύρης (66′ Μπίρμπας), Παπαδιονυσίου, Τσεμπέλης (58′ Λαζανάς), Πανόπουλος.

    ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ (Γιάννης Λεγάτος): Tζουλιάνο, Ζαφειρίου, Πρίντεζης, Καραβάτσος, Αλεμής, Φελέκης (63′ Κουκίδης), Τσεκούρας (69′ Τσώκος), Βερβέρογλου, Κατσαντώνης, Δημητρελής, Τσίνας (83′ Στεφανόπουλος).