Εφτάσφαιρη η Παναχαϊκή στην Ναύπακτο

Για την 20η αγωνιστική της Super League 2 η Παναχαϊκή επικράτησε με το ευρύ 7-0 του Απόλλωνα Πόντου, έφτασε τους 28 βαθμούς στο πρωτάθλημα και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. 

Στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου, οι “κοκκινόμαυροι” του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και από νωρίς “καθάρισαν” το ματς. 

Η Παναχαϊκή προηγήθηκε στο 12′. Ο Μυτίδης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που είχε κερδίσει ένα λεπτό νωρίτερα ο Ανάκογλου όταν ανατράπηκε από τον Δαλιανόπουλο και από την άσπρη βούλα έγινε το 1-0.

Στο 15′ έγινε το 2-0. Μυτίδης και Κυνηγόπουλος συνεργάστηκαν άψογα και ο δεύτερος με όμορφο τελείωμα μέσα από την περιοχή σκόραρε. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 19′ ο Μυτίδης χρίστηκε για δεύτερη φόρα σκόρερ γράφοντας το 3-0 με κεφαλιά μέσα από την περιοχή και έπειτα από σέντρα του Σταμόπουλου από τα αριστερά. 

Το 4-0 που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, διαμόρφωσε ο Ανάκογλου με όμορφη ενέργεια και σουτ από τα όρια της περιοχής στο 29′. 

Στο δεύτερο 45λεπτο, το πρώτο γκολ της Παναχαϊκής ήρθε στο 55′. Ο Μαυριάς με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 5-0. Στο 57′ οι φιλοξενούμενοι του Απόλλωνα έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν, καθώς ο Καπούταγλης απομάκρυνε εντυπωσιακά πέφτοντας στην αριστερή του γωνία το πέναλτι που εκτέλεσε ο Καλογέρης. 

Το 6-0 για την Παναχαϊκή έκανε ο Μασούρας στο 61′ με όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή και το τελικό 7-0 διαμόρφωσε ο Τσότρας στο 71′, ο οποίος στο ντεμπούτο του με την “κοκκινόμαυρη” φανέλα πέτυχε το πρώτο του γκολ, με πανέμορφο τελείωμα στο απέναντι “παραθυράκι” της εστίας του Μαλέσιου. 

Παρακολουθήσατε μέσω του patragoal.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης της Παναχαϊκής με τον Απόλλωνα Πόντου.

ΦΙΛΜ:

Βγαίνουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Το ματς ξεκίνησε στη σέντρα η Παναχαϊκή.

6′ Κερδισμένο κόρνερ ύστερα από ωραία ενέργεια του Δαλιανόπουλου. Έγινε η εκτέλεση του, αλλά πέρασε ανεκμετάλλευτο, αφού έγινε φάουλ πάνω στον Καπούταγλη.

11′ Κερδισμένο πέναλτι για τη Παναχαϊκή με τον Ανάκογλου. Εύστοχος από την άσπρη βούλα ο Μυτίδης για το 1-0.

15″ Ωραία συνεργασία μετά από κλέψιμο του Ανάκογλου και του Μυτίδη, τελικός αποδεκτής ο Κυνηγόπουλος που έκανε το 2-0 μέσα από την περιοχή με ωραίο σουτ.

Στο γήπεδο βρίσκεται και ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Μπάρλος.

18′ Σέντρα Σταμόπουλου, λάθος έξοδος του Μαλέσιου και ο Μυτίδης με κεφαλιά κάνει το 3-0.

29′ Εκπληκτική ενέργεια του Ανάκογλου, θα περάσει όποιον βρει μπροστά του και με ωραίο σουτ θα κάνει το 4-0.

42′ Καλό σουτ του Μαυριά μέσα από την περιοχή έδιωξε ο Μαλέσιος.

45′ Απίστευτο χαμένο τετ α τετ του Μαυριά, το σουτ του οποίου κατέληξε ψηλά άουτ.

Λήξη του α’ ημιχρόνου στο 4-0.

Έχει ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο με δύο αλλαγές για τους φιλοξενούμενους.

52′ Κερδισμένο κόρνερ για την Παναχαϊκή με τον Μαυριά, εξ επαφής κεφαλιά του Κυνηγόπουλου, μπλόκαρε ο κίπερ των φιλοξενούμενων.

55′ Καλοεκτελεσμένο φάουλ του Μαυριά και 5-0.

57′ Πέναλτι για τον Απόλλων Πόντου με τον Καλογέρη, αποκρούει σωτήρια στη γωνία του ο Καπούταγλης.

61′ ‘ Γκοοοολ με ωραία ενέργεια του Μασούρα και σουτ μέσα από την περιοχή, ύστερα από προσπάθεια του Κυνηγόπουλου από τα δεξιά.

65′ Στη θέση του Μυτίδης ο Αντωνακόπουλος. Ετοιμάζεται και ο Τσότρας να περάσει στον αγωνιστικό χώρο.

69′ Κίτρινη κάρτα ο Θεολόγου.

69′ Στη θέση του Ανάκογλου ο Τσότρας.

71′ Απίστευτο γκολ του Τσότρα με σουτ στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα και 7-0.

78’Κίτρινη κάρτα για τον Σταυρόπουλο για μαρκάρισμα.

Στη θέση του Μαυριά ο Κώστας Παπαδόπουλος στο ίδιο λεπτό.

Δύο λεπτά οι καθυστερήσεις.

Κίτρινη κάρτα στο 93’για τον Φράγκο για μαρκάρισμα στον Σταμόπουλο.

Τελικό αποτέλεσμα 7-0.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Παναχαϊκή (Σ. Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Σταμόπουλος, Πατάπης, Μαυρίας (78′ Παπαδόπουλος), Μυτίδης (65′ Αντωνακόπουλος), Ανάκογλου (69′ Τσότρας), Θεολόγου, Μουστακόπουλος, Σταυρόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μασούρας.

Απόλλων Πόντου (Γ. Μπαξεβάνης): Μαλέσιος, Δαλιανόπουλος, Κάλλιας, Φράγκος, Τουρσίδης (46′ Χατζηκωνσταντίνου), Καλογέρης, Τσουμάνης, Αμαραντίδης, Χριστοδούλου, Λάσκοφ (46′ Τσιάτας), Χατζιαθανασίου (69′ Νasto).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θ. Ρούσσος (Κορινθίας)

ΒΟΗΘΟΙ: N. Tριαντάφυλλος (Κορινθίας)-Καραλής (Ηλείας)

4oς: Λεμπέσης (Πειραίας)