Εύκολη πρόκριση και τώρα Τσιλιβή για τον Διαγόρα Βραχνεΐκων

ΣΚΟΡΕΡ: 82’ Κλουκίνας- 13’ Νιφορόπουλος, 35’, 73′” Γκολφινόπουλος, 54’ Κοτσόκολος, 62’ Σταυρόπουλος, 75’ Καλούδης, 78’ Γ. Παπαδόπουλος 

Εύκολο μεσημέρι είχε ο Διαγόρας Βραχνείκων ο οποίος επιβλήθηκε με 7-1 της Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας στο ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας» και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Η δυναμικότητα των δύο ομάδων ήταν εμφανής παρότι ο Χρήστος Τσίκας χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Για την ιστορία δύο γκολ σημείωσε ο Νίκος Γκολφινόπουλος που είχε και ασίστ και από ένα οι Νιφορόπουλος, Κοτσόκολος, Σταυρόπουλος, Καλούδης και Γ. Παπαδόπουλος.

Το γκολ της τιμής για το συγκρότημα του Χρήστου Γκρέκα σημείωσε ο Δημήτρης Κλουκίνας στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης. Για την ομάδα των Βραχνεΐκων ακολουθεί το παιχνίδι της προσεχής Κυριακής με το Τσιλιβή στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Συνθέσεις:  

Α.Ε. ΑΙΓΕΙΡΑΣ/ΑΚΡΑΤΑΣ (Χ. Γκρέκας): Λεπενιώτης, Παππάς, Παναγιωτόπουλος (60’ Καλέλης), Μάρκου, Τσούρας, Μαυρομάτης, Αλέφαντος (70’ Παναγόπουλος), Σακελαρόπουλος, Κλουκίνας, Έξαρχος, Καυγάς (75’ Πρέζας).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Χ. Τσίκας):  Πέτρου, Πανάρετος, Γκολφινόπουλος, Ρίλντι, Τρίγκας, Τριανταφυλλόπουλος, Κοτσόκολος (56’ Βασιλόπουλος), Γ. Παπαδόπουλος, Γεωργαντόπουλος (40’ Καλούδης), Σταυρόπουλος (65΄ Λάγιος), Νιφορόπουλος (73΄ Αθανασόπουλος).