Ζει μόνιμα στη Φλωρεντία ο Άντι Στρέπι: «Χρειάζεται ψυχραιμία και υπομονή»

Τον θυμάστε τον Άντι Στρέπι; Ο Αλβανός φορ, με σλοβενική υπηκοότητα αγωνίστηκε με επιτυχία στα γήπεδα της Αχαΐας πριν μερικά χρόνια, φορώντας τη φανέλα της Θύελλας Πατρών (13 συμμ./5 γκολ), αλλά και του Τριταιϊκού με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α΄ Κατηγορία.

Ο Στρέπι τα έξι τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στη Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στη Φλωρεντία, έχοντας γίνει μάλιστα πατέρας (ενός μικρού κοριτσιού). Ο Άντι διατηρεί επαφές με ανθρώπους στην Πάτρα και γενικότερα στην Ελλάδα, αφού αγωνίστηκε με επιτυχία επίσης σε Ολυμπιακό Λαμπετίου, Κυπαρισσία και Κόρινθο.

Ο Στρέπι στον τελικό των μπαράζ κόντρα στη Θύελλα Πατρών στο στάδιο.

Ο πρώην παίκτης της Θύελλας Πατρών, αλλά και του Τριταιϊκού μίλησε στο patragoal.gr για την έξαρση του κορονοϊού και για τους τρόπους αντιμετώπισης, προκειμένου να παραμείνουμε υγιείς:

«Στην Ιταλία όπως γνωρίζετε και εσείς, η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά δύσκολη από τον κορονοϊό. Έχουμε πολλούς νεκρούς, αλλά ελπίζουμε τα πράγματα, όσο περνάει ο καιρός να καλυτερεύσουν. Θα ήθελα να συμβουλεύσω τους φίλους μου από την Ελλάδα, να ακολουθήσουν πιστά τις οποίες οδηγίες από τους αρμόδιους. Χρειάζεται ψυχραιμία και υπομονή. Ελπίζω η πανδημία να περάσει, όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να βγούμε όλοι πιο δυνατοί από αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάμε. Μου λείπει η Ελλάδα, εύχομαι να τα πούμε σύντομα από κοντά φίλοι μου».