Ζητά από την ΕΠΟ οικονομική ενίσχυση των ομάδων της Γ΄ Εθνικής

Με επιστολή της προς την ΕΠΟ, η ΕΠΣ Ηλείας ζητά την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των ομάδων της Γ΄ Εθνικής, οι οποίες πλήττονται και πιο βαριά από τις επιπτώσεις της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Παράλληλα η ΕΠΣ Ηλείας, ζητά να καταβληθεί κατά προτεραιότητα προς την Ηλεία και το υπόλοιπο των περσινών υπεσχημένων χρημάτων προς τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής, το οποίο ακόμα και σήμερα πoy μιλάμε, η ΕΠΟ δεν έχει καταβάλλει.

Και βεβαίως, όταν μιλάμε για ομάδες της Γ΄ Εθνικής, μιλάμε για ομάδες οι οποίες δέχονται ισχυρό οικονομικό πλήγμα, καθώς οποιαδήποτε παράταση στην ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, σημαίνει οικονομική αιμορραγία για τους συλλόγους.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή που έστειλε η ΕΠΣ Ηλείας προς την ΕΠΟ:

«Κύριε Πρόεδρε,

Σας μεταφέρω τον έντονο προβληματισμό και την αγωνία τόσο εμένα προσωπικά  όσο και των υπολοίπων μελών της Ε.Ε./ΕΠΣΗ  για την βιωσιμότητα της ΕΠΣΗ και των σωματείων μελών μας, ιδιαίτερα της Γ Εθνικής κατηγορίας, μετά από τα αλλεπάλληλα κρούσματα κορονοϊου στον νομό μας που  μας κατατάσσουν δυστυχώς στην πρώτη θέση πανελληνίως.

Παρακαλούμε λοιπόν όπως στην επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε./ΕΠΟ συζητηθεί το αίτημά μας για έκτακτη οικονομική επιχορήγηση της ΕΠΣΗ,  συνεχίζοντας την παράδοση του συμβουλίου σας να είναι κοντά στις πληττόμενες Ενώσεις.

Επίσης παρακαλούμε όπως συζητηθεί η δυνατότητα καταβολής κατά προτεραιότητα του υπολοίπου της έκτακτης οικονομικής επιχορήγησης περιόδου 2018-2019 των σωματείων Γ΄Εθνικής της Ένωσής μας.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι προ τεσσάρων (4) μηνών περίπου το Ενωσιακό Γήπεδο υπέστη ζημιές 5.000 ευρώ περίπου χτυπημένο από ακραία καιρικά φαινόμενα (καταστροφή πάγκων και ζημιά στους πυλώνες φωτισμού του αγωνιστικού χώρου).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευελπιστούμε ότι θα πράξετε τα δέοντα.

Με αθλητικούς  χαιρετισμούς

Για την Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος: Άρης Κουλούρης                                            

Ο Γεν. Γραμματέας: Ηλίας Παρασκευόπουλος».