Ηττήθηκε με ανατροπή η Παναχαϊκή στη Λιβαδειά (vid)

Ο Λεβαδειακός επικράτησε με 2-1 της Παναχαϊκής που ήταν χωρίς προπόνηση από την Τετάρτη. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου βρέθηκε πίσω στο σκορ από ένα φθηνό λάθος της άμυνας στο 15′, αλλά το γύρισε μέσα σε τέσσερα λεπτά.

Οι Βοιωτοί μπήκαν χαλαρά και το πλήρωσαν. Ο Λιάγκας πούλησε την μπάλα, ο Σιατραβάνης έγινε κάτοχος, σούταρε, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Παντελιάδη και κατέληξε στα δίχτυα του Μπάγιτς.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν αμέσως να πιέζουν για να γυρίσουν το ματς. Σουτ του Βήχου στο 26′, μπλόκαρε ο Ατανάτσκοβιτς. Ενώ η εκτέλεση του Πολέτο στο 40′ δεν βρήκε εστία αν και ήταν σε εξαιρετική θέση…

Μονόλογος του Λεβαδειακού στο β’ μέρος. Γύρω από την περιοχή της Περιοχής η μπάλα και φαίνονταν πως αργά ή γρήγορα το γκολ θα έρθει. Αυτο ήρθε στο 72′. Βαθιά μπαλιά του Παντελιάδη, ο Συμελίδης κατέβασε και με σουτ πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Ατανάτσκοβιτς για το 1-1.

Άμεσα ήρθε και το 2-1. Ο Πατάπης έσπρωξε τον Μάντζιο, αυτός έπεσε στο έδαφος και ο ρέφερι από την Δράμα, Πουλικίδης έδειξε την άπρη βούλα.

Ο έμπειρος επιθετικός στο 78′ το μετέτρεψε σε γκολ και έκανε την ολική ανατροπή. Διαδικαστικό χαρακτήρα είχαν τα τελευταία λεπτά αφού οι φιλοξενούμενοι που ήταν χωρίς προπονηση από την Τετάρτη, δεν είχαν δυνάμεις να αντιδράσουν.

Συνθέσεις:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Αντωνίου): Μπάιτς, Μύγας (51′ Κοζορώνης), Λιάγκας (46′ Κονέ), Παντελιάδης, Βήχος, Καραχάλιος, Συμελίδης, Μεχία, Πολέττο, Ιωαννίδης, Μάντζιος (85′ Nίκας)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημητρίου): Ατανάτσκοβιτς, Σταμόπουλος, Πατάπης, Ιντζόγλου, Μυτίδης, Ανάκογλου (82′ Φροξυλιάς), Σιατραβάνης, Θεολόγου (32′ Μουστακόπουλος), Κυνηγόπουλος (59′ Μαυρίας), Κοτσώνης, Τσελεπίδης.