Η “γκέλα” ευτυχώς δεν του κόστισε

Ο Παναιγιάλειος πήρε αυτό που του αναλογούσε στο Δημοτικό Στάδιο. Άχρωμος, χωρίς φαντασία, δε βρήκε τον τρόπο να ανοίξει την άμυνα  του Πάτραι, που είχε στηθεί στα μετόπισθεν να αποφύγει το γκολ. 

Χαρακτηριστικό ότι οι καλές ευκαιρίες ήταν ελάχιστες στην εστία του Ρήγα, ο οποίος μετά την απουσία των Διαμαντόπουλου και Μπαρμπάκη, έκανε …χρέη τερματοφύλακα.

Καλύτερες φάσεις στο α΄ ημίχρονο το σουτ του Μπακατσέλου που απέκρουσε ο Ρήγας και η κεφαλιά άουτ του Παπαδόπουλου. Στο β΄ ημίχρονο και περισσότερο στα τελευταία λεπτά, παρά την πίεση και τα πολλά στημένα που εκτελέστηκαν από τους «μελανόλευκους», το γκολ δεν ήρθε ποτέ.

Η μόνη καλή φάση για τους φιλοξενούμενους, ήταν το σουτ του Κριμπά που βγήκε στην κόντρα στο 81΄ και αποκρούστηκε από τον Αθανασόπουλο.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μ. Λελούδας-Αλ. Σπυρόπουλος): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Καφεντζής (62′ Σκούτας), Παπασπηλιόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπακατσέλος (86′ Μπίτρας), Μπούνας, Λιάτος (75΄ Κουραχάνης), Οικονόμου, Γκάτσης, Χριστόπουλος.

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Φ. Σχοινάς): Ρήγας, Ντινόπουλος (33’ λ.τ. Ραμαντάνης), Πόγκας (57′ Τσάμης), Σπανός, Σταθόπουλος, Βάρρας, Νικολάι (82′ Μπιτσάκου), Χριστοδουλόπουλος, Κατσιγιάννης (46′ Αναγνώστου), Μιχαηλίδης, Κριμπάς.

Πηγή: εφημερίδα Πρώτη της Αιγιάλειας