Η «κανονικότητα» επέστρεψε στα Βραχνεϊκα

Διαγόρας-Παναργειακός 3-0 (36΄πέν. Γεωργαντόπουλος, 38΄ Γ. Παπαδόπουλος, 72′ Λίπι)

Η «κανονικότητα» επέστρεψε στα Βραχνεϊκα και η εντός έδρας ήττα από την Ζάκυνθο αποτέλεσε μια κακή παρένθεση για τον Διαγόρα, ο οποίος επιβλήθηκε σήμερα του Παναργειακού με 3-0 και «φιγουράρει» στην 6η θέση της βαθμολογίας και πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 36’ λεπτό ο Φώτης Γεωργαντόπουλος άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ δύο λεπτά μετά ο Γιώργος Παπαδόπουλος με σούτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Χρήστου Τσίκα.

Το τελικό σκόρ διαμόρφωσε ο «φορμαρισμένος» φέτος με τα δίχτυα Μπρούνο Λίπι στο 72’ λεπτό, με κεφαλιά και ύστερα από κόρνερ του Γεωργαντόπουλου.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑXNEΪΚΩΝ (Χ. Τσίκας): Δρακόπουλος, Ασπρογιάννης, Πανάρετος (84′ Κ. Παπαδόπουλος), Λίπι, Κοτσόκολος (88′ Γκολφινόπουλος), Τρίγκας, Σταυρόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Καλλιτσουνάκης (75′ Νικολόπουλος), Γεωργαντόπουλος, Νιφορόπουλος (69′ Ούτσικας).

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Καπατσώρης, Ασπιώτης, Ταμπούρης, Κοτσοβός, Τζιόλας (54′ Μπουρνάζος), Εμέκα, Κυριακόπουλος (69′ Σιοροβίκας), Αλεν, Χ. Φλεβάρης, Παιδάκης (59′ Τζας), Μανιάτης