Η πρώτη ομάδα που δεν θα δηλώσει συμμετοχή

Πηγή: soccerpractor

Τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν. Η φετινή πρωταθλήτρια της Α’ ΕΠΣ Δράμας, ΑΕ Αμπελοκήπων δηλώνει αδυναμία συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής της επόμενης σεζόν.

Η οριστική απόφαση πάρθηκε σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και ανακοινώθηκε στον προπονητή Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος άμεσα με γραπτή του δήλωση ευχαρίστησε την ομάδα για την διετή συνεργασία και παραιτήθηκε από το πόστο του.

Όπως ορίζει ο κανονισμός το “μπαλάκι” της ανόδου έπεσε στη 2η της βαθμολογίας, Δόξα Βώλακα, η οποία δηλώνει θετική στην πρόκληση να συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε εθνική κατηγορία.

«Μας αφήνει μια πικρή γεύση η φετινή χρονιά»

Ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του προέδρου και χορηγού της ΑΕ Αμπελοκήπων, Νίκου Καλλιονικίδη, ήταν ο γενικός αρχηγός Ανέστης Ζαμανόπουλος, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα «Μetrosport» για τις τελευταίες εξελίξεις:

«Η φετινή ανεπανάληπτη πορεία που διαγράψαμε καθώς και το πρωτάθλημα που επάξια κατακτήσαμε θα μείνουν ανεξίτηλα στην μνήμη μας. Δυστυχώς όμως το τέλος μας αφήνει μια πικρή γεύση.

Δεδομένου ότι η ομάδα μας είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί και όχι απλά να συμμετέχει, δηλώνουμε επίσημα ότι σε αυτό το αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον αδυνατούμε να συμμετέχουμε στη νέα Γ’ Εθνική. Η εξέλιξη αυτή παρ’ όλο που μας στεναχωρεί ιδιαίτερα, μας πεισμώνει για να στοχεύσουμε σε νέες μεγαλύτερες επιτυχίες».