Θετική πρεμιέρα με νίκη-ανατροπή για τον Διαγόρα Βραχνεϊκων

Διαγόρας Βραχνεϊκων-ΑΟ Τσιλιβή 2-1 (38’ Πανάρετος, 42’ Καλλιτσουνάκης / 10’ Λιβέρης)

Αποβολή : 71’ Λίπι

Αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, ο Διαγόρας Βραχνεϊκων ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, κερδίζοντας με 2-1 το ΑΟ Τσιλιβή.

Οι Ζακυνθινοί προηγήθηκαν στο 10’ λεπτό με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Στέλιο Λιβέρη, αλλά ο Διαγόρας ανεβάζοντας στροφές άρχισε να πιέζει προς την εστία του Τριαντάφυλλου και στο 38’ λεπτό έφτασε στην ισοφάριση με τέρμα του Πανάρετου και μετά από πάσα στο δεύτερο δοκάρι του Ούτσικα.

Μάλιστα λίγο πριν τελειώσει το α’ μέρος, οι Βραχνιώτες μπήκαν μπροστά στο σκορ, όταν ο Καλιτσουνάκης με σουτ στην δεξιά γωνία έκανε το 2-1.

Στο β’ μέρος ο Διαγόρας είχε καλές στιγμές να διευρύνει το σκορ, με σημαντικότερες αυτές του Γεωργαντόπουλου στο 67’ λεπτό που απέκρουσε ο πορτιέρο των Ζακυνθινών αλλά και την διπλή ευκαιρία σε κόντρα, αρχικά με το σουτ του Ράμα που έδιωξε ο Τριαντάφυλλος και στην συνέχεια το σουτ του Καλλιτσουνάκη που πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Τελικό αποτέλεσμα το 2-1 για την Αχαϊκή ομάδα και θετικό ντεμπούτο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Φ. Σχοινάς): Δρακόπουλος, Ασπρογιάννης, Πανάρετος (58’ Ράμα), Λίπι, Κοτσόκολος (68’ Τριανταφυλλόπουλος), Τρίγκας, Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Καλλιτσουνάκης (88’ Νικολόπουλος), Γεωργαντόπουλος, Ούτσικας (74’ Ρίλντι).    

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ (Π. Τσούκλης): Τριαντάφυλλος, Μπατσής, Τζελάι, Λιβέρης, Μούστα, Μανωλακάκης, Νταφόε (84’ Ελέζι), Γεωργίου, Μαρούδας, Παναγιωτίδης, Βερνάδος.