Θετικό το πρώτο τεστ για τον Διαγόρα Βραχνεΐκων

Το πρώτο του φιλικό έδωσε το περασμένο Σάββατο ο Διαγόρας Βραχνεΐκων επικρατώντας με 2-1 του Ατρόμητου Πατρών στα Βραχνέικα.

Ο Φίλιππος Σχοινάς είχε την ευκαιρία να σχηματίσει μια πρώτη άποψη για τους ποδοσφαιριστές του και παράλληλα οι αθλητές του να ξεμουδιάσουν από τις συνεχόμενες προπονήσεις. Οι «πορτοκαλί» προηγήθηκαν με γκολ του Νίκου Γραμματικόπουλου στο ημίχρονο, αλλά ο Διαγόρας κατάφερε να γυρίσει το ματς με γκολ των Γεωργαντόπουλου και Μπελεζάκη στο δεύτερο μέρος.

Καλό πρόσωπο για τον Διαγόρα που παρατάχθηκε με αρκετά νεαρά πρόσωπα στην ενδεκάδα, μια ομάδα με μέσο όρο ηλικίας τα 20 έτη περίπου. Επόμενο φιλικό για τους Βραχνιώτες το προσεχές Σάββατο με την Αχαϊκή στην Κάτω Αχαγιά.

Η ενδεκάδα του Διαγόρα: Δρακόπουλος, Ασπρογιάννης, Α. Τρίγκας, Χαλκιόπουλος, Ράμα, Κουτρούμπας, Σταυρόπουλος, Νιφορόπουλος, Μπελεζάκης, Γεωργαντόπουλος, Γκολφινόπουλος.  Αγωνίστηκαν και οι Τριβέλλας, Καλλιτσουνάκης, Μενύχτας, οι «μικροί, Λάιος, Αθανασόπουλος, Μαραγκός και Βασιλόπουλος (2005) που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Ελάχιστα αγωνίστηκε ο Πανάρετος γιατί ένιωσε σφίξιμο όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν αγωνίστηκαν καθόλου για διάφορους λόγους οι Πέτρου, Παπαδόπουλος, Ν. Τρίγκας, Τριανταφυλλόπουλος, Νικολόπουλος, Ούτσικας, Βέρρας, Καλούδης, Γκέκα, Λίπι.