Θριαμβευτής στο ντέρμπι ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου (photos)

Κεραυνός Αγίου Βασιλείου-Αετός Πατρών 3-0 (13′ Τρίγκας, 54′ Τσάτος, 79’ Πήλιουρας)

Διαιτητής : Σαφαρίκας (Ζούλης-Τσούρας)

Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Αετό Πατρών, υποχρεώνοντας την ομάδα του Χάρη Ράντου στην πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα και στην 2η διαδοχική μετά από αυτή από τον Άρη Πατρών την προηγούμενη Τετάρτη για τον θεσμό του Κυπελλου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13’ λεπτό, όταν σε σέντρα του Καρβούνη από τα αριστερά, ο Νίκος Τρίγκας εντελώς αμαρκάριστος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με «καρφωτή» κεφαλιά.

Στο 54’ λεπτό ο Τσάτο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Κώστα Τσιπιανίτη, ελμεταλλευόμενος λάυος των αμυντικών του Αετού, ενώ το τελικό σκόρ διαμόρφωσε στο 79’ λεπτό ο Πήλιουρας, όταν σε σουτ του Βασιλόπουλου απέκρουσε ο Καλιακμάνης και ο Πήλιουρας από πλάγια θέση σούταρε κανά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του έμπειρου πορτιέρο του Αετού Πατρών.

Λίγα λεπτά πριν το 3ο γκόλ, ο Κεραυνός είχε και δοκάρι με τον Καρβούνη, ενώ και ο Αετός είχερ δοκάρι με τον Λυμπέρη στο 30’ λεπτό, όταν από εκτέλεση φάουλ η μπάλα κόντραρε στο τείχος, άλλαξε πορεία και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κατσαμπέκη.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Κ. Τσιπιανίτης): Κατσαμπέκης, Σπαθής (61’ Βασιλόπουλος), Κασιώνης, Ροδόπουλος, Αγγελόπουλος, Τρίγκας, Κούστα, Πήλιουρας (83’ Μερτίκας), Τσάτος, Καρβούνης (78’ Μούτσα), Ζαφειρόπουλος.

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Ράντος): Καλλιακμάνης, Ι. Ασκούνης, Χαλκιόπουλος, Σ. Μαρκόπουλος, Λαζανάς, Καρακάσης, Μπάκας (61’ Μαράζος), Μπίρμπας (75’ Α. Μαρκόπουλος), Παπαδιονυσίου, Λυμπέρης (82’ Τσεμπέλης), Πανόπουλος (82’ Μουρτζόπουλος)

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό του Δημήτρη Σαρρή