Θύελλα Πατρών: Αποχαιρέτησε σαν φίλος ο Γιάννης Σπανός

Παρελθόν αποτελεί για τη Θύελλα Πατρών, ο Γιάννης Σπανός, ο οποίος αποκτήθηκε πέρυσι το χειμώνα από το Διαγόρα Βραχνεΐκων και όπως είναι λογικό έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ομάδων της περιοχής και όχι μόνο.

Ο έμπειρος επιθετικός φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε μέσω του patragoal.gr τους ανθρώπους της Θύελλας Πατρών και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία:

«Ήταν τιμή μου να φορέσω την φανέλα της ιστορικής Θύελλας Πατρών. Πέρασα ένα πολύ όμορφο χρόνο σε αυτή την ομάδα και θα την έχω πάντα στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω για όλα πρώτα απ’ όλα τον κύριο Τάκη Θανόπουλο πού είναι πραγματικά κύριος Με Κ κεφαλαίο και είναι ή ελπίδα της Θύελλας να ξαναγίνει μεγάλη.

Ευχαριστώ τον Δημήτρη Θανόπουλο, τον Σάκη Ρίκο πού είναι το Α και το Ω της ομάδας, από την θέση το φροντιστή μας τα παρείχε όλα και πάντα. Τους προπονητές μου Σάκη Πεφάνη και  Άγγελο Σταματόπουλο, τούς φιλάθλους της ομάδας μας.  

Τέλος αφήνω τούς συμπαίχτες μου, πού πραγματικά δέθηκα πολύ μαζί τούς και τούς έχω στην καρδιά μου. Είχαμε πολύ καλό κλίμα. Εύχομαι στην ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία και ευτυχία και καλή σταδιοδρομία σε ότι κ αν κάνουν».