Θύελλα Πατρών: Ξεκινάει με στόχο την καθιέρωση στις εθνικές κατηγορίες

Και επίσημα σήμερα ξεκινάει η νέα χρονιά στην Θύελλα Πατρών αφού στις 6:30 θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση και λίγο αργότερα η πρώτη προπόνηση. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου.

Μια χρονιά με μεγάλες προσδοκίες στους «κυανόλευκους» που έχoυν ως στόχο την καθιέρωση στις εθνικές κατηγορίες με το Σάκη Πεφάνη στον πάγκο.

Το παρών θα δώσουν όλοι οι παλιοί παίκτες, αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Μετά τις δύο πρώτες βδομάδες προετοιμασίας θα ξεκινήσουν και τα φιλικά παιχνίδια μονταρίσματος και ήδη έχουν κλειστεί δυνατά φιλικά με Παναχαϊκή και ΠΑΣ Γιάννινα.

Δεν συνεχίζει ο Γεωργιτσόπουλος στις ακαδημίες

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΑΠΣ ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας με τον προπονητή των ακαδημιών μας κ. Γιάννη Γεωργιτσόπουλο.

Ο κ. Γεωργιτσόπουλος ο οποίος έχει ταυτιστεί με το σύλλογο μας,π ρόσφερε τα μέγιστα 27 χρόνια, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής, με ιδιαίτερο ζήλο και αυταπάρνηση, υπηρετώντας πίστα την ομάδα μας.

Δούλεψε με πάθος και είχε μεγάλο μερίδιο στην πορεία και την εξέλιξη της ακαδημίας μας, αφού πέρασαν από τα χέρια του σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχει βγάλει η ομάδα μας.

Σε συνάντηση που είχε με το πρόεδρο διαπιστώθηκε διαφορά φιλοσοφίας και αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ τον ευχαριστεί θερμά και του εύχεται ότι καλύτερο σε ότι αποφασίσει να κάνει στο μέλλον».