Ισοπαλία για την Παναχαϊκή σε ένα παιχνίδι με…διακοπές (video)

Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2 παρέμειναν Παναχαϊκή και Πλατανιάς μετά το ισόπαλο 2-2 στην Πάτρα.

Οι γηπεδούχοι πήραν δύο φορές το προβάδισμα, αλλά δεν κατάφεραν να το κρατήσουν. Στο τέλος πίεσαν για το γκολ της νίκης, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το τρίτο τέρμα που θα τους έδινε το τρίποντο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ματς διακόπηκε δυο φορές (για 19 και 15 λεπτά αντίστοιχα) λόγω πτώσης της τάσης του ρεύματος.

Η Παναχαϊκή κατάφερε στην πρώτη της ουσιαστική ευκαιρία στο παιχνίδι να πάρει το προβάδισμα. Στο 24′ ο Πολίμος επιχείρησε σέντρα, ο Μάντζαρης όμως έκανε κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας, η οποία τον «κρέμασε» για το 1-0 των γηπεδούχων.

Η απάντηση του Πλατανιά ωστόσο ήρθε σχετικά γρήγορα καθώς στο 32′ οι Κρητικοί έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Κωστίκο, ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν όμως γρήγορα καθώς στο 39′ πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ. Ο Παπατόλιος έβγαλε μια πολύ όμορφη μπαλιά και ο Μαυριάς με κεφαλιά έγραψε το 2-1 για την πατρινή ομάδα.

Στο 42′ το ρεύμα στο γήπεδο της Παναχαϊκής έπεσε με συνέπεια να υπάρξει διακοπή διάρκειας 19 λεπτών.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Παναχαϊκή να χάνει μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 53′ και να… τιμωρείται γι’ αυτό καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Πλατανιάς ισοφάρισε σε 2-2. Σκόρερ ο Λεϊρία, ο οποίος με όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Παναχαϊκής.

Στο 64′ υπήρξε νέα πτώση της τάσης του ρεύματος με συνέπεια να υπάρξει και δεύτερη διακοπή, 15 λεπτών αυτή τη φορά.

Στο 88′ ο Σιατραβάνης με κεφαλιά έχασε μεγάλη ευκαιρία για να βάλει την Παναχαϊκή ξανά μπροστά στο σκορ και να της δώσει πιθανότατα και τη νίκη.

Δεν βρήκε, όμως, δίχτυα και το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Καπούταγλης, Πολίμος (47′ Μουστακόπουλος), Σταμόπουλος, Ρουγκάλας, Τσελεπίδης, Ιντζόγλου, Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος (58′ Μασούρας), Μαυριάς, Σιατραβάνης, Μωραΐτης

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Μάντζαρης, Ρεβυθόπουλος, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Σμυρλάκης, Ποζατζίδης (73′ Πουρζιτίδης), Ουές (94′ Νιαυραδάκης), Παπουτσογιαννόπουλος (90′ Κατσαρός), Κωστίκος, Λουκίνας, Λεϊρία