Ιστορικό παιχνίδι αύριο στο “Φ. Αραβαντινός”

Άκρως ιστορικό είναι το παιχνίδι που θα διεξαχθεί αύριο στο «Φ. Αραβαντινός» ανάμεσα στην Θύελλα Πατρών και τον Πανηλειακό, ομάδες οι οποίες αμφότερες έχουν γράψει την δική τους «χρυσή σελίδα» στις εθνικές κατηγορίες των πρωταθλημάτων της Ελλάδας.

Οι «κυανόλευκοι» του Σάκη Πεφάνη έβγαλαν αντίδραση μετά το 7-0 στην Ερμιονίδα, κατακτώντας την Τετάρτη το Super Cup Αχαϊας απέναντι στον Ατρόμητο και «φτιάχνοντας» το αρνητικό κλίμα που έιχε δημιουργηθεί στην ομάδα, με στόχο να πάρουν πλέον την νίκη απέναντι στην ιστορική ομάδα του Πύργου, κάτι το οποίο είναι και στις ικανότητες της Θύελλας αφού και ο Πανηλειακός στηρίζεται κυρίως σε νεαρά παιδιά και άπειρα στην Γ’ Εθνική.

Από την πλευρά της ομάδας του Πύργου, στην διάθεση του προπονητή Κώστα Λούσκου θα είναι διαθέσιμος και πάλι ο Πρέντι, ο οποίος κατά της Σπάρτης εξέτισε μια αγωνιστική από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που είχε συμπληρώσει.

Παραμένει ανέτοιμος ο Δαλαβούρας που τον τελευταίο μήνα ταλαιπωρήθηκε από θέμα υγείας με κολικό νεφρού, ενώ ούτε και ο Ρούνης που αποκτήθηκε στο φινάλε των μεταγραφών, έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αυριανό αγώνα του «Φ. Αραβαντινός».

Την αποστολή του Πανηλειακού στην Πάτρα πιθανότατα θα ακολουθήσει και ο Μπουρνέλης, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στο γόνατο και έχει ανεβάσει ρυθμούς.