Ιωάννα Κορλού: «Ο Ατρόμητος έχει δυνατότητες και προοπτικές»

Στον Ατρόμητο Πατρών αγωνίζεται την φετινή χρονιά με τεράστια επιτυχία η Ιωάννα Κορλού.

Η 21χρονη αγωνίζεται ως σέντερ φορ και στα πρώτα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος έχει σκοράρει τέσσερα τέρματα  δείχνοντας να έχει μια εξαιρετική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Η Ιωάννα Κορλού μίλησε στο www.patragoal.gr για την πορεία της ομάδα της και για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ίκαρο Πετρωτού.

«Ο Ατρόμητος Πατρών θεωρείται μια νέα ομάδα της Β΄ Εθνικής, ωστόσο έχει κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Προσωπικά για έμενα αναμετρήθηκε με τα δυο φαβορί του ομίλου εκτός έδρας και φάνηκε αντάξια των προσδοκιών. Η νίκη φυσικά δεν ήρθε, αλλά ωστόσο η εικόνα του παιχνιδιού έδειξε της δυνατότητες της ομάδας αλλά και προοπτικές.

Εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένη και για την συλλογική προσπάθεια όπως και την ατομική μου παρουσία στο γήπεδο ανεξαρτήτως των πολλαπλών τραυματισμών που με ταλαιπωρούν εδώ και καιρό».

Και συμπλήρωσε: «Τέλος το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ίκαρο Πετρωτού είναι συναισθηματικά φορτισμένο και για εμένα, αφού θα βρεθώ απέναντι στην ομάδα που μέχρι πέρυσι αγωνιζόμουν για αυτή και θα αντιμετωπίσω και παλιές μου συμπαίκτριες».

Eπιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς