Κάτι καλό γίνεται στο Λιμνοχώρι – Αύριο το πρώτο επίσημο τέστ απέναντι στην Αχαϊκή

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕ Λιμνοχωρίου, η οποία ξεκίνησε την Δευτέρα υπό της οδηγίες του προπονητή Ανδρέα Πετρόπουλου αλλά και του άμεσου συνεργάτη και γυμναστή Νίκου Σιαφλά.

Οι προπονήσεις είναι καθημερινές ενώ το παρόν δίνει και το συμβούλιο για ότι χρειαστούν οι ποδοσφαιριστές.

Παίκτες του Λιμνοχωρίου είναι και με τη βούλα είναι ο Δημήτρης Μαρινόπουλος από τη Δόξα Νιφορεΐκων όπως και ο Δημήτρης Αγγελόπουλος από τον Απόλλωνα Βίδοβας ενώ θέμα χρόνου είναι να ανανεώσουν οι Βασίλης και Νίκος Μπεκίρης κλείνοντας μια σειρά ανανεώσεων όλων των περσινών πρωταθλητών .

Ο Δημήτρης Βούλγαρης είναι προ των πυλών για να συνθέσουν με τον Δρόσο το δίδυμο των κίπερ της βασίλισσας του κάμπου ενώ μην αποκλείουμε να γίνει κίνηση για την απόκτηση επιθετικού από το πάνω ράφι.

Το Σάββατο η ΑΕ Λιμνοχωρίου δίνει και το πρώτο της φιλικό, αφού φιλοξενείται στην Κάτω Αχαΐα από την Αχαϊκή, ενώ θα ακολουθήσουν κι αλλά φιλικά τα οποία έχουν ως εξής :

13/8 με Δόξα Νέας Μανωλάδας, 21/8 με Πανμοβριακό, 28/8 με Λέων Αλισσού, 31/8 με Ατρόμητο Λάππα, 04/9 με Προοδευτική Μανωλάδας, 09/9 με Δόξα Νιφορεΐκων