«Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο ο Άρης Πατρών

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρονάς (Ζούλης-Αβραμοπούλου)

ΣΚΟΡΕΡ: (28’Γκολφίνος,43’Καταρτζόπουλος)

Χωρίς να συναντήσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ο Άρης Πατρών επικράτησε σχετικά εύκολα με σκορ 2-0 της νεανικής Θύελλας Αιγίου. Με αυτήν την νίκη η ομάδα του Άρη Πατρών έφτασε στους 24 βαθμούς και βρίσκεται στο -6 από την προνομιούχο 4αδα.

Στις 28/12 η ομάδα της πλατείας Ελευθερίας θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Πατρών για το Κύπελλο Ερασιτεχνών. Πολύ καλή η διαιτησία του Διαιτητή Χρονά και των βοηθών του.

ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

16′ Σουτ του Γκολφίνου θα αποκρούσει ο Ασημακόπουλος στην επαναφορά ο πορτιέρο της Θύελλας θα σταματήσει και το πλασέ του Ραμόπουλου και στην αντεπίθεση ο Χάχαλης θα αποκρούσει το σουτ του Μητρόπουλου.

23′ Σουτ του Διαμαντόπουλου η μπάλα θα χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

28′ Σέντρα του Μιχαλόπουλου από τα αριστερά και με γυριστό σουτ ο Γκολφίνος από το ύψος του πέναλτι θα γράψει το 1-0.

40′ Σέντρα του Μιχαλόπουλου στο πρώτο δοκάρι το πλασέ του Ραμόπουλου θα περάσει πάνω από τα δοκάρια.

43′ Σέντρα του Αλποχωρίτη από τα δεξιά αμαρκάριστος από το ύψος της μικρής περιοχής ο Καταρτζόπουλος με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

47′ Φάουλ του Μητρόπουλου θα μπλοκάρει ο Ασημακόπουλος.

52′ Βαθιά μπαλιά του Διαμαντόπουλου στην πλάτη της άμυνας αλλά το σουτ του Γκοτσόπουλου θα καταλήξει πάνω από τα δοκάρια.

58′ Μακρινό δυνατό σουτ του Μητρόπουλου θα μπλοκάρει με 2η προσπάθεια ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων.

Συνθέσεις

ΆΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Γ. Βογιατζής): Χάχαλης,Τσαρτόλιας, Λάτσης, Κεχρανιάς, Ραμόπουλος(68’Παναγόπουλος), Μεντζελόπουλος, Αλποχωρίτης, Καταρτζόπουλος, Μιχαλόπουλος (64’Θεοδοσόπουλος), Μητρόπουλος (76’Νταφογιάννης), Γκολφίνος (86’Καλογερόπουλος).

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ.Αθανασίου) : Ασημακόπουλος, Γκοτσόπουλος,Μανέτας (61’Λαμπίρης), Κόλα, Αθανασίου,Τζιτζιφάγκος, Διαμαντόπουλος, Φιλιππάτος(77’Μουρτίκας), Σωτηρόπουλος (34’λ.τ.Ραμπούσγια),  Αρβανίτης, Μητρόπουλος (68’Μακρυγιαννάκης).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς