«Καθάρισε» ο Δημητρακόπουλος για την Αχαϊκή

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος

ΣΚΟΡΕΡ: 28’ πέναλτι Πυρρής, 54’ 59’ 85’ Δημητρακόπουλος

Η Αχαϊκή ξεπέρασε την ήττα στο ντέρμπι από την Δόξα Παραλίας και επικράτησε της Δόξας στην Χαλανδρίτσα με 4-0 και χατ τρικ του Δημητρακόπουλου στην επανάληψη, με τον Πυρρή να μην λαθεύει από την «άσπρη βούλα» στο 28ο λεπτό για το 0-1.

Το 0-2 έγινε στο 54ο λεπτό από τον Δημητρακόπουλο με ωραίο πλασέ, πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση, ενώ στο 85΄ από ωραίο συνδυασμό στη δεξιά πλευρά, βγήκε η σέντρα και ο Δημητρακόπουλος έγραψε με γυριστό σκαστό σουτ το 4-0.

Συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ (Ν. Γιαννόπουλος): Π. Γεωργαντόπουλος, Μπάτραλης (77’ Π. Καπογιαννόπουλος), Κ. Γεωργαντόπουλος, Σουβαλιώτης, Κοτσανόπουλος, Βρόντος (65’ Μαντζουράκης), Παπαγεωργίου (47’ Μενύχτας), Διαμαντόπουλος (70’ Γ. Γεωργαντόπουλος), Κουλογιάννης, Κ. Καπογιαννόπουλος.

ΑΧΑΪΚΗ (Αλ. Γαβριλόπουλος): Καραμανλής, Σέμα (81’ Φραγκούλιας), Ζέλος, Πετρόπουλος, Παπαστεργίου (88’ Γεωργίου), Γερασιμόπουλος (68’ Ντούβλης), Παρασκευόπουλος, Μπακάλης, Πυρρής, Δημητρακόπουλος, Γεωργόπουλος.