“Καθάρισε” στην επανάληψη ο Πανμοβριακός

Αναγέννηση Πατρών-Πανμοβριακός 0-3 (49΄, 73΄ Νιφορόπουλος, 78΄Φωτόπουλος)

Διαιτητής : Φωκάς (Αβραμοπούλου-Παπαδιονυσίου)

Με νίκη 3-0 κατάφερε να «αποδράσει» από τα Ζαρουχλεϊκα ο Πανμοβριακός Ριόλου, κερδίζοντας την αρκετά καλή στο α’  μέρος του αγώνα Αναγέννηση, η οποία όμως κατέρρευεσε στην επανάληψη, στην πρώτη του Νίκου Λέσση στον πάγκο της

Μόλις στο 7’ λεπτό και μετά από σέντρα του Νιφορόπουλου, ο Αγγελής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ στοο 9’ λεπτό ήταν η σειρά της Αναγέννησης με σούτ του Τσελεπή να κάνει την πρώτη της καλή στιγμή στον αγώνα.

Στο 10’ λεπτό το πλασέ από πλάγια θέση του Χουσελά μπλόκαρε ο Μπακάλης, ενώ στο 12’ λεπτό η κεφαλιά του Αγγελή πέρασε άουτ.

Στο 17’ λεπτό η μπάλα σε σέντρα-σούτ του Τσίφα βρήκε το δοκάρι του Μπακάλη, ενώ στο 22’ λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν νέο δοκάρι σε ενέργεια του Τζελέπη.

Στο 34’ λεπτό ο Σοφίλλας έδιωξε εντυπωσιακά το σούτ του Φωτόπουλου μετά από όμορφη ενέργεια, ενώ με την έναρξη του β’ μέρους οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νιφορόπουλου.

Ένα λεπτό μετά ο Αγγελής δεν μπόρεσε σε τετ α τετ να νικήσει τον Σοφίλλα, ενώ στο 57’ λεπτό και πάλι ο πορτιέρο των γηπεδούχων έδιξε με τα πόδια το σουτ του Σπανού.

Στο 73’ λεπτό και πάλι ο Νιφορόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ (πανομοιότυπο γκόλ με το πρώτο) διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ουσιαστικά «καθάρισε» την υπόθεση νίκη.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 78’ λεπτό, όταν σε ωραία ενέργεια του Αγγελή ο Σοφίλλας απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Φωτόπουλος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ (Ν. Λέσσης): Σοφίλλας, Παναγόπουλος, Σ. Χριστόπουλος (80΄ Αλποχωρίτης), Αθανασόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Χουσελάς (46΄ Αδαμόπουλος), Τζίφας (80΄ Τσίμπιτσης), Τσίφας, Κακαφώνης, Τζελέπης, Ανδρ. Χριστόπουλος.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ ΡΙΟΛΟΥ (Θ. Παπουτσής – Αγγ. Κωνσταντινόπουλος): Μπακάλης, Δελδήμος, Σοφιανός (46΄ Λιάκος), Τζίμας, Νιφορόπουλος (80΄ Αρ. Κάτσενος), Κοκκίνης, Παπαγεωργακόπουλος (82΄ Kωστούρος), Σπανός, Αγγελής (80΄ Ψιλοπαναγιώτης), Φωτόπουλος, Γκέγκα.