Καλό πρόσωπο για τα Καλάβρυτα στο φιλικό με την Θύελλα Αιγίου

Το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι έδωσε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων η Α.Ε.Καλαβρύτων, όπου αντιμετώπισε την ομάδα της Θύελλας Αιγίου, την οποία και κέρδισε με 2-0

Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν συστήματα και θέσεις, Σε ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι με αρκετές και ωραίες φάσεις.

Οι δύο αντιπάλοι είχαν από ένα ημίχρονο, με την Θύελλα στο πρώτο να είναι πιο απειλητική και να δημιουργεί φάσεις και τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο β’ μέρος.

Και τα δύο τέρματα των Καλαβρύτων ήταν εντυπωσιακά, με το πρώτο να σημειώνεται στο 26΄ λεπτό, όταν ο Τζιαντομένικο δέχθηκε την εξαιρετική σέντρα του Παπαδόπουλου και με άψογο τρόπο σούταρε κάνοντας το 1-0.

Το δεύτερο τέρμα σημείωσε στο 75′ ο Παναγιώτης Γκλαβάς με φοβερό αριστερό σούτ από διαγώνια θέση στο ύψος της μεγάλης περιοχής.

Οι Καλαβρυτινοί είχαν και δοκάρι στο 63’ λεπτό με τον Τζιαντομένικο.

Για τα Καλάβρυτα που απουσίαζαν οι τραυματίες, Σταύρος Τσαβαλάς, Ασπρούκος, Φάκος, Κουτρουμάνης και Καλαμαράς και ο ανέτοιμος Κοσκινάς

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ : Παπαδημητρόπουλος (Λέσης), Καραχάλιος (Παπαβραμόπουλος), Παπαγεωργίου (Φλογεράς), Θεοδοσίου (Σκιαδάς), Παπαδόπουλος (Κανελόπουλος), Μενύχτας (Ρετζίνο), Σταματόπουλος, Γκλαβάς, Τζιαντομένικο, Δημητρόπουλος (Τσαβαλάς), Γιαννόπουλος (Βραχλιώτης)

Επόμενο φιλικό το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο της Ακράτας με αντίπαλο την Α.Ε.Αιγείρας/Ακράτας