Κωνσταντίνος Ντίνος: «Σε όλους τους ποδοσφαιριστές λείπουν οι αγώνες»

Ο Kωνσταντίνος Ντίνος το περασμένο καλοκαίρι έκανε το βήμα υπογράφοντας στη Θύελλα Πατρών προερχόμενος από τους Πετεινούς σημειώνοντας μάλιστα 6 γκολ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής μίλησε στο patragoal.gr για τη νέα εποχή χωρίς… ποδόσφαιρο!

Θα επιστρέψουμε σε δράση;

«Αν και υπάρχουν πολλά που λέγονται, προσωπικά θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να συνεχιστεί η σεζόν φέτος».

Περιέγραψε μας πως περνάει ο χρόνος μακριά από τα γήπεδα. Πως είναι για έναν ποδοσφαιριστή να μένει χωρίς αγώνες και προπονήσεις; Είναι δύσκολη η πραγματικότητα;

«Έχουμε σταματήσει εδώ και τρεις βδομάδες περίπου τις προπονήσεις και καθόμαστε όλη μέρα σπίτι. Τώρα καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται να είσαι μακριά από το γήπεδο για τόσο καιρό.

Πιστεύω ότι σε όλους τους ποδοσφαιριστές λείπουν οι αγώνες, οι προπονήσεις και γενικά όλο αυτό που γίνεται καθημερινά στο γήπεδο. Όταν αγαπάς το ποδόσφαιρο θες να είσαι στο γήπεδο κάθε μέρα και να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς.

Επίσης χωρίς προπονήσεις και αγώνες χάνεται η φόρμα του ποδοσφαιριστή γι΄ αυτό και εγώ προσπαθώ  να προπονούμαι και να γυμνάζομαι καθημερινά στο σπίτι μου με διάφορους τρόπους και ασκήσεις που γνωρίζω».

Φέτος για πρώτη φορά σε εθνική κατηγορία σε επίπεδο ανδρών, πως είδες το επίπεδο;

«Σίγουρα είναι διαφορετική η φετινή σεζόν από την περσινή. Το επίπεδο είναι πολύ καλύτερο όπως και το ταλέντο, αλλά πιστεύω κύριο ρόλο παίζει η δύναμη και το πάθος

Ελπίζω να τελειώσει  όλο αυτό που περνάμε και να γυρίσουμε στα γήπεδα, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μέχρι τότε υπομονή και προπόνηση στο σπίτι».