Κ-19 Παναχαϊκή: X-oρταστική ισοπαλία κόντρα στο Λεβαδειακό

Ισόπαλη 2-2 αναδείχθηκε η Κ19 της Παναχαϊκής κόντρα στον Λεβαδειακό για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη κάτω από πολύ κρύο στο γήπεδο του Προαστίου.

Το σκορ άνοιξε στο 30 για τους «κοκκινόμαυρους» ο Θεοφάνης με σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 44’ ο Ταρνάρης ανέτρεψε τον Μακρή από την αριστερή πλευρά και ο ρέφερυ Πετρόπουλος έδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Μακρής εκτέλεσε ο Τσεκούρας απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο Μακρής ισοφάρισε σε 1-1.

Στο56’ ο Πατρώνης με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε και πάλι προβάδισμα στο συγκρότημα του Χρήστου Παρασκευόπουλου αλλά στο 65’ ο Τσιώλης από κοντά νίκησε τον Τσεκούρα για το τελικό 2-2.  

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χ. Παρασκευόπουλος): Τσεκούρας, Μικές, Ταρνάρης (82′ Θανόπουλος), Παπαγεωργίου, Καναβός, Πατρώνης, Θεοφάνης (65′ Παναγιωτακόπουλος), Παπαχρονόπουλος, Ροδόπουλος, Νέος (88′ Καραπιπέρης), Γασπαρινάτος (82′ Ψαθογιαννάκης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Λατολάρι, Λεχουρίτης (56’ Κυριαζής), Σπίρι, Κολιμάτσης, Πούλος, Μικές, Λέτας, Μυτάκης, Τσιώλης (65′ Κουκοδήμος), Βαγγελόφ, Μακρής.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χαράλαμπος Πετρόπουλος  από την Αχαΐα με βοηθούς τους κ.κ. Σωτηρόπουλο και Ζούλη.

*Στο γήπεδο βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σάκης Καλογερόπουλος, όπως και ο υπεύθυνος τύπου Γιώργος Σωτηρόπουλος μαζί με τον πατέρα του και ενωσιακό προπονητή, Κώστα Σωτηρόπουλο.

Πηγή: https://axaiatalents.gr