Μία χρονιά που θέλει να ξεχάσει γρήγορα ο Ρωμανός

Στην τελευταία θέση του πρώτου ομίλου της Γ΄ Κατηγορίας βρίσκεται ο ιστορικός Ρωμανός.

Η ομάδα του βουνού έχει καταφέρει να μαζέψει μόλις τέσσερις βαθμούς αγωνιστικά στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ρωμανός είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας και από τους δύο ομίλους που δεν έχει καταφέρει αγωνιστικά να γευτεί την χαρά της νίκης.

Μάλιστα τιμωρήθηκε και με -6 από την περσινή σεζόν όταν δεν κατέβηκε να αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια και -1 για τη διακοπή στο ματς με τον Αστέρα Λεοντίου και βρίσκεται έτσι στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος.

Στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται ο Αντρέας Παναγιωτόπουλος. Ο περσινός κορμός της ομάδας έχει αποχωρήσει με αποτέλεσμα, να έχουν έρθει αρκετά νεαρά παιδιά και μαζί με κάποιους έμπειρους στελεχώνουν το ρόστερ της ομάδας.

Η καλύτερη στιγμή της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα μπορεί να χαρακτηριστεί η «λευκή ισοπαλία» κόντρα στον πρωτοπόρο Ίκαρο Λακκόπετρας την 3η αγωνιστική και το 1-1 με τον Ωλενιακό.

Βέβαια ο σύλλογος έφτασε πολύ κοντά το περασμένο καλοκαίρι στο να μην δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Η αγάπη κάποιων παλαιμάχων να βοηθήσουν την ύστατη στιγμή έγινε πράξη. Ο Αλέκος Μπογιάκης έδειξε για ακόμα μια φορά την αγάπη του για το σωματείο, βοηθώντας με πολλούς τρόπους.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς