Μετατίθεται η συνάντηση με την ερασιτεχνική

Ο Γιώργος Μπάρλος έδειξε έμπρακτα τις προθέσεις του, προχωρώντας σε πληρωμές, αλλά και σε σημαντικές συναντήσεις τη σημερινή ημέρα.

Ο νέος μεγαλομέτοχος πριν τη συνέντευξη τύπου βρέθηκε στην Αγυιά με αντιπροσωπία των οργανωμένων φιλάθλων και η κουβέντα εξελίχθηκε σε πολύ καλό κλίμα.

Σήμερα, επρόκειτο να πραγματοποιηθεί και η συνάντηση με τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής Παναγιώτη Σεμιτέκολο, αλλά ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής του τελευταίου, μετέθεσε τη συνάντηση για την προσεχή Δευτέρα. Υπάρχουν αρκετά θέματα και ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν και να συζητηθούν, ενώ μην ξεχνάμε πως υπάρχει οφειλή της ΠΑΕ η οποία δεν πρέπει να «μεγαλώσει» σε καμία περίπτωση…

Ήταν ενδεικτική και η δήλωση του Γιώργου Μπάρλου στη συνέντευξη τύπου: «ΠΑΕ και Ερασιτεχνική είναι κομμάτια αλληλένδετα και πρέπει να έχουν κοινή συμπόρευση. Έγινε επαφή με τους οργανωμένους φιλάθλους, ώστε να μας εκθέσουν στο προβλήματα τους και να τους ξεκαθαρίσουμε τον σκοπό της ύπαρξης μας στον σύλλογο. Αυτό έγινε σήμερα παρουσία του κυρίου Δήμου. Όλοι μαζί πρέπει να το στηρίξουμε όλο αυτό. Ο καθένας από την πλευρά του».