Με δύο νέα πρόσωπα, μία απουσία για τον Διαγόρα Βραχνεΐκων

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τον Διαγόρα Βραχνεΐκων με αντίπαλο την ισχυρή Σπάρτη (16.00).

Οι Βραχνιώτες έχουν πίστη για θετικό αποτέλεσμα και θέλουν να εκμεταλλευτούν το πρόγραμμα, γνωρίζοντας ποιος είναι ο σημερινό τους αντίπαλος.

Ο Φίλιππος Σχοινάς δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Μπρούνο Λίπι που θα εκτίσει την 1η από τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας του, ενώ υπολογίζει στον Γρηγόρη Νιφορόπουλο και τον νεοαποκτηθέντα Λεωνίδα Αγγελόπουλο.

To ματς θα διευθύνει ο Αδαμόπουλος του συνδέσμου (Ζακύνθου) και οι Καραλής-Πήττας θα είναι βοηθοί από τον σύνδεσμο (Ηλείας). Παράλληλα, οι Βραχνιώτες έχουν απευθύνει κάλεσμα γι΄ αυτό το σημαντικό ματς. Πιο αναλυτικά:

«Την προσεχή Κυριακή στις 16.00 η ομάδα μας θα υποδεχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων την Σπάρτη για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Σας θέλουμε, δίπλα μας για να ωθήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας σε ακόμα μία νίκη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για άτομα με αναπηρία (ΑΜΕΑ) όπως και για τα παιδιά έως 14 ετών. Τον αγώνα θα παρακολουθήσουν ως καλεσμένοι της ομάδας μας ο Πήγασος Μπεγουλακίου και η γειτονική Α.Ε. Ροϊτίκων.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Γενική είσοδος: 10 ευρώ

Άνεργοι: 5 ευρώ (απαραίτητη η κάρτα ανεργίας)

Φοιτητές: 5 ευρώ (απαραίτητο το φοιτητικό πάσο)

Γυναίκες: 5 ευρώ

Ποδοσφαιριστές των ερασιτεχνικών ομάδων: 5 ευρώ

Το κυλικείο του γηπέδου λειτουργεί από φέτος κανονικά και εξυπηρετεί καθημερινά όσους επισκέπτονται το γήπεδο».