Με τέτοιες εμφανίσεις ελπίζει η Θύελλα Πατρών – Παραιτήθηκε ο Τσίρκοβιτς (video)

Τεράστια νίκη σημείωσε η Θύελλα Πατρών απέναντι σε μια ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα, αφού κατάφερε να επιβληθεί της Σπάρτης με 2-0 στο “Φώτης Αραβαντινός” και να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Στο 24′ ο Σκεπετάρης πάτησε ωραία τη μπάλα για τον Κωνσταντινίδη ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Πολωνό γκολκίπερ της Σπάρτης για το 1-0.

Στο 27′ και στο 30′ εκτελέσεις φάουλ του Δημητρίου έφυγαν ελάχιστα άουτ.

Στο 45′ διπλή ευκαιρία για τη Σπάρτη με Σαμπατάκο, Βασιλείου.

Έτσι στο 56′ μετά το κόρνερ που εκτελέστηκε, τεράστιο κενό στην άμυνα της Σπάρτης ο Ντίνος με κεφαλιά πέτυχε το 2-0.

Μάλιστα στο 64′ έχασε τεράστια ευκαιρία για το 3-0 σε τετ α τετ ο Σκεπετάρης αφού πλασάρε άουτ.

Συνθέσεις:

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Σ. Πεφάνης): Σουτζόγλου, Κατριβέσης, Αδαμόπουλος, Δημητρίου, Νικολάου, Βουτσινάς, Βλασόπουλος, Σπανός (82’ Δασουράς), Ντίνος (92΄ Κούρτης), Κ. Κωνσταντινίδης (74’ Μπούμπαλης), Σκεπετάρης.

ΣΠΑΡΤΗ (Μ. Τσίρκοβιτς): Ζιζνιέφσκι, Κακάμης, Μπανούσης, Αναστασάκος (53’ Τσιμικλής), Βασιλείου (61’ Γεωργαντάς), Κάρδαρης, Παναγιωτίδης, Μόλτερ, Σωτηρόπουλος (88’ Ρασιάς), Μικελάτος, Σαμπατάκος.

  • ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΣΙΡΚΟΒΙΤΣ

Ο Μίκι Τσίρκοβιτς που παραιτήθηκε μετά το ματς της Σπάρτης με τη Θύελλα στην Πάτρα ενώ μίλησε με σκληρή γλώσσα για τα όσα έχει συναντήσει στην ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Ήταν μια σφαλιάρα για μας. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι νίκες υπάρχουν και οι ήττες. Η Σπάρτη είναι πάντα αναγκασμένη να κυνηγά τη νίκη. Είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα. Εγώ όπως γνωρίζετε ήθελα να δώσω στη διοίκηση χρόνο να βρει έναν άλλον προπονητή αλλά μετά το σημερινό δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος πλέον να βρίσκομαι στον πάγκο. Είναι οριστική η απόφασή μου.

Η διοίκηση δεν βγήκε να πει πριν από μία εβδομάδα να πει αν συμφωνεί ή όχι με την απόφασή μου και γι αυτό τώρα αποφάσισα να φύγω. Προσπάθησα με όλη την εμπειρία να βοηθήσω την Σπάρτη αλλά κάποιοι παίκτες δεν θέλαν μία συνεργασία. Ελπίζω ο νέος προπονητής να βρει το κουμπί τους να τους πιάσει το φιλότιμο και να καταλάβουν ότι φοράνε μία φανέλα μεγάλης ομάδας, μίας ιστορικής ομάδας και να καταλάβουν ότι η νοοτροπία των δημοσίων υπαλλήλων δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο.

Είναι ένα άθλημα που είναι γιορτή του κόσμου. Δεν μπορείς να είσαι Δημόσιος Υπάλληλος. Εγώ ήμουν περίφανος που ήμουν προπονητής τους και φεύγω σαν Κύριος”, τόνισε.