Με τέτοιες νίκες βλέπει παραμονή ο Ηρακλής Πατρών

Ο Ηρακλής Πατρών σημείωσε τη νίκη της ημέρας καθώς επιβλήθηκε με 2-1 του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου που έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την 1η θέση μετά το “Χ” του Παναιγιαλείου με το Πάτραι.

Οι “νεοφώτιστοι” έφτασαν τους επτά βαθμούς στο πρωτάθλημα και έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο το 2019 μια χρονιά ορόσημο για τον σύλλογο. Να σημειωθεί πως και στον πρώτο γύρο οι νεοφώτιστοι είχαν αποσπάσει ισοπαλία από το συγκρότημα του Κώστα Τσιπιανίτη (1-1).

ΦΙΛΜ:

17′ Επικίνδυνη φάση για τον Κεραυνό, όταν ο Τσάτος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε στον Μαργώνη και στη συνέχεια μπλόκαρε ο Μυλωνόπουλος.

23′ Ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ, όταν ο Ανδρεόπουλος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Χριστόπουλος υποδέχθηκε την μπάλα, πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε για το 1-0.

25′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή, όταν ο Μαντάς έκανε τη σέντρα από φάουλ, οι αμυντικοί έδιωξαν με κεφαλιά, στη συνέχεια ο Ανδρεόπουλος έκανε το σουτ στην κίνηση και η μπάλα κόντραρε. Τέλος ο Μπόσμος έπιασε την κεφαλιά μετά από την κόντρα αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

29′ Χαμένο πέναλτι για τον Κεραυνό με τον Ζαφειρόπουλο, ο Μυλωνόπουλος έπεσε σωστά και μπλόκαρε.

41′ Καλή στιγμή για τον Κεραυνό, όταν ο Πήλιουρας μπήκε μέσα στην περιοχή και από τα δεξιά, έκανε το σουτ αλλά πήγε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών άουτ.

44′ Έπειτα από την κάθετη του Σοφούλη, ο Λάβδας έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή αλλά μπλόκαρε ο Δημητρίου.

49′ Ο Μπαμπαλιούτας έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Τσάτος με πλασέ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.

52′ Ο Καρβούνης επιχείρησε ένα σουτ από τα δεξιά και λίγο έξω από την περιοχή και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1.

67′ Έπειτα από το λάθος της άμυνας του Κεραυνού, βγήκε μπροστά ο Μαντάς, σούταρε αλλά ο Δημητρίου έδιωξε μακριά την μπάλα.

70′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Κεραυνό να κάνει την ανατροπή, όταν έκανε το σουτ ο Κούστα από τα αριστερά και μέσα στην περιοχή, ο Μυλωνόπουλος έπεσε σωστά και έδιωξε την μπάλα. Στη συνέχεια σφυρίχτηκε επιθετικό φάουλ.

74′ Ο Ηρακλής ξαναμπήκε μπροστά στο σκορ, όταν ο Χριστόπουλος έκανε την μπαλιά για τον Μαντά, αυτός έδωσε στον Λάβδα και με πλασέ έκανε το 2-1.

77′ Απίστευτη ευκαιρία για τον Κεραυνό, όταν ο Μούτσα έκανε την κεφαλιά πάσα στον Τσάτο, αυτός με πλασέ από τη μικρή περιοχή έχασε μεγάλη ευκαιρία, καθώς ο Μυλωνόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Ν. Δεργούτης): Μυλωνόπουλος, Μεμάγκα, Χριστόπουλος, Σουλιώτης, Μπόσμος, Μαντάς, Ανδρεόπουλος (85’ Περδίκης), Κατριμπούζας, Σοφούλης (90’ Ντεντόπουλος), Λάβδας (80’ Χ. Νιάχος), Μαργώνης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Κ. Τσιπιανίτης): Δημητρίου, Σπαθής, Καραχανίδης, Ροδόπουλος, Μπαμπαλιούτας (82’ Αγγελόπουλος), Κούστα, Πήλιουρας (76’ Βασιλόπουλος), Μούτσα, Τσάτος, Καρβούνης, Ζαφειρόπουλος.

Eπιμέλεια: Παναγιώτης Σουτζόγλου