Μια Δόξα….της έκοψε την “δόξα”

Δόξα Χαλανδρίτσας-Δόξα Παραλίας 2-2 (29′ Κουλογιάννης, 37′ Χριστόπουλος / 19′ Σταυριανόπουλος, 65′ πεν. Σπυρόπουλος)

Διαιτητής : Καλύβας (Διαλυνάς-Θανόπουλος)

Η Δόξα Χαλανδρίτσας κατάφερε να «φρενάρει» την ξέφρενη πορεία της συνονώματης από την Παραλίας, αποσπώντας πολύτιμο 2-2, ενώ θα μπορούσε να φτάσει και στην νίκη, αφού βρέθηκε να προηγείται με 2-1 και έχοντας κάνει σπουδαία ανατροπή.

Η ομάδα της Παραλίας ήταν αυτή που στο 19’ λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Σταυριανόπουλο και μετά από όμορφη σέντρα του Μπινιέρη.

Η απάντηση των γηπεοδύχων ήρθε στο 29’ λεπτό, με τον Γαρώνη να σεντράρει στο πρώτο δοκάρι και τον Κουλογιάννη με εκπληκτική κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο 37’ λεπτό είχαμε την ολική ανατροπή, αφού ο Μενύχτας σέντραρε, ο Χριστόπουλος κατέβασε την μπάλα και με ένα «ξερό» αριστερό σουτ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 2-1.

Στο 65’ λεπτό όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν, όταν ο Σπυρόπουλος κέρδισε πέναλτι που αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι, ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση για το τελικό 2-2.

Μάλιστα μετά την ισοφάριση, ο ίδιος ποδοσφαιριστής έχασε τετ α τετ για να δώσει και την νίκη στην ομάδα του, όπως και οι γηπεδούχοι όμως με το φοβερό σουτ του Κουλογιάννη στο 85’ λεπτό, το οποίο βρήκε το δοκάρι του Χιωτέλη.

ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ (Ν. Γιαννόπουλος): Π. Γεωργαντόπουλος, Κοτσανόπουλος, Κ. Γεωργαντόπουλος, Σουβαλιώτης, Γαρώνης (92’ Θεοδωρόπουλος), Βρόντος, Κ. Καπογιαννόπουλος, Παπαγεωργίου, Χριστόπουλος (89’ Μανούκας), Κουλογιάννης, Μενύχτας.

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χ. Γερολυμάτος-Δ. Ξηνταρόπουλος): Χιωτέλης, Δημακόπουλος, Πυρρής (58’ Καραπατάκης), Λαζανάς, Τσίτσαρης, Νικολόπουλος (84’ Χριστόπουλος), Σπυρόπουλος (91’ Μπουρλάκης), Ανδρικόπουλος, Μπινιέρης (91’ Βγενόπουλος), Ντεμάι, Σταυριανόπουλος.