«Μοιρασιά» και χρήσιμα συμπεράσματα στο «Κ. Ζάρρας»

Μοιράστηκαν τις εντυπώσεις Αχαϊός και Αναγέννηση Πατρών, στο φιλικό που διεξήχθη χθες στο γήπεδο του Σαραβαλίου.

Οι δύο ομάδες αγωνίσθηκαν με πολλές και σημαντικές απουσίες, κάτω από «αφόρητη» ζέστη που δυσκόλεψε τις προσπάθειες τους.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για την Αναγέννηση στο 5’ λεπτό, με το δοκάρι του Χόντζα μετά την εξαιρετική κάθετη πάσα του Χριστόπουλου, ενώ στο 25’ λεπτό και μετά από εξαιρετική σέντρα του τελευταίου από τα αριστερά, ο Χουσελάς με όμορφο απευθείας σούτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Βύρωνα Καραβία.

Οι γηπεδούχοι του Σοφοκλή Παναγόπουλου ισοφάρισαν 10’ λεπτά μετά με πλασέ του Γκλαβά μέσα από την μικρή περιοχή, ενώ στην επανάληψη η Αναγέννηση ξαναπήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 65’λεπτό, με καταπληκτικό σουτ του Τζελεπή από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στο δεξί «γάμα» της εστίας του Λέσι.

Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Τεμπονέρας με κεφαλιά στο 80’ λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκλαβά.

Όπως είπαμε και στην αρχή, οι δύο ομάδες αγωνίσθηκαν με πάρα πολλές ελλείψεις, αλλά οι δύο προπονητές των ομάδων έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα από τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο χθεσινό φιλικό.

Επόμενο φιλικό για τον Αχαϊό Σαραβαλίου είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 28/8 στο γήπεδο του με αντίπαλο τον Πανμοβριακό Ριόλου, ενώ για την Αναγέννηση είναι το Σάββατο 31/8 εκτός έδρας με αντίπαλο την Δόξα Χαλανδρίτσας.

Οι αρχικές 11άδες των ομάδων

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ : Λέσι, Σιδέρης, Χαϊκάλης, Τεμπονέρας, Νάνος, Π. Θεοδωρόπουλος, Δημόπουλος, Γκλαβάς, Τσάκας, Θ. Θεοδωρόπουλος, Μανιάτης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ : Σοφίλας, Χριστόπουλος, Παναγόπουλος, Αδαμόπουλος, Αθανασόπουλος, Αργυρόπουλος, Ραυτόπουλος, Χουσελάς, Τζελεπής, Χόντζα, Νικολακόπουλος