Μπορούσε κάτι καλύτερο στο Ναύπλιο η Θύελλα Πατρών (video)

Η Θύελλα Πατρών ήταν ανταγωνιστική κόντρα στο Ναύπλιο 2017, είχε καλές φάσεις τόσο στο πρώτο ημίχρονο, όσο και στο δεύτερο μέρος, αλλά μια ασυνεννοησία της άμυνας στο 35ο λεπτό έδωσε την νίκη στην ομάδα της Αργολίδας στο ντέρμπι των νεοφώτιστων με 1-0.

Στο 14’η πρώτη καλή ευκαιρία, ήταν για τους φιλοξενούμενους. Από κόρνερ, οΠαναγιωτόπουλος έπιασε την κεφαλιά, με τον Σκαφίδα να αποκρούσει σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 16′ από προσπάθεια του Κοτσοβού και γύρισμα, ο Καλλιμάνης δεν πρόλαβε μόλις.Στο 22′ σουτ του Καζάκου πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Και στο 35′ έγινε το 1-0. Από μεγάλη μπαλιά στη περιοχή της Θύελλα, αδράνησαν οι αμυντικοί και ο Σουτζόγλου, ο Καλλιμάνης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι η Θύελλα ήταν που είχε πρώτη ευκαιρία. Ήταν το 52′ όταν οΣκαφίδας απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ κεφαλιά του Βλασσόπουλου. Το κόρνερ χτυπήθηκε, η μπάλα πήγε πάλι στον Βλασσόπουλο, που αυτή την φορά πλάσαρε έξω από καλή θέση.

Το Ναύπλιο προσπάθησε να παίξει και να πιέσει, όμως είχε ένα επιπλέον πρόβλημα, τον κόντρα αέρα, που τον δυσκόλευε να αναπτυχθεί.

Στο 80′ πάλι ο Καλλιμάνης σούταρε, ο Σουτζόγλου απέκρουσε.Στο 88′ φάουλ του Παπαχριστόπουλου στο δεύτερο δοκάρι ο Σκαφίδας απέκρουσε. Στο 90′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Ντίνος μεδεύτερη κίτρινη.

Συνθέσεις:

ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 (Α.Μαντζούνης):Σκαφίδας- Α.Γ.Διαμαντής, Παναγόπουλος, Μπούκουρης, Χ.Καπλατζής, Μεγαρίτης (70′ Κίτος), Π.Καπλατζής (75′ Τόκι), Τριανταφύλλου (83′ Μουσταφά)- Κοτσοβός, Καλλιμάνης (80′ Σιαλμάς), Καζάκος.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Σ. Πεφάνης): Σουτζόγλου, Δημητρίου, Δασουράς, Κ. Κωνσταντινίδης, Κουνάβης, Παναγιωτόπουλος (73΄Παπαχριστόπουλος), Βουτσινάς (81΄Πανίτσας), Ντίνος, Σκεπετάρης (62΄Σπανός), Βλασόπουλος, Ηλιόπουλος (46΄Ν. Κωνσταντινίδης).

Argonafplia Sport.gr