Νέα ενημέρωση για την αθλητική αναγνώριση

Μετά από ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΓΑ παρατείνεται το 2ο στάδιο της προεγγραφής των ερασιτεχνικών σωματείων στην πλατφόρμα προεγγραφής του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων.

”Υπενθυμίζεται, ότι η προεγγραφή των ερασιτεχνικών σωματείων συνδέεται και με τα σχεδιαζόμενα μέτρα στήριξής τους, από την πανδημία του κορωνοϊού, στην επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Μέτρα στήριξης, τα οποία θα ενεργοποιηθούν αφού προηγουμένως ελεγχθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού τα κατατεθέντα δικαιολογητικά.

Τα σωματεία οφείλουν ως την 5η Ιουνίου 2020 να έχουν εισέλθει στην πλατφόρμα προεγγραφής και να έχουν προβεί στη δημιουργία του σχετικού τους λογαριασμού, εισάγοντας τα βασικά στοιχεία (επωνυμία σωματείου, πρόεδρο και μέλη ΔΣ). Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης προεγγραφής τους ορίζεται η 30η Ιουνίου 2020, δεδομένου πως είναι χρονοβόρα η έκδοση ορισμένων δικαιολογητικών από τα Πρωτοδικεία και τις Περιφέρειες, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό. “

Καλούνται όσα σωματεία έχουν τον κωδικό σωματείου της ΓΓΑ (που τους έχει σταλθεί στο e-mail) να προχωρήσουν άμεσα μέχρι τις 05.06.20 στο πρώτο στάδιο της δημιουργίας του σχετικού λογαριασμού (www.gga.gov.gr/mitroo), ενώ παράλληλα να συλλέγουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά της προεγγραφής και να θεωρήσουν τα βιβλία τους στην Περιφέρεια.

Αν κάποιο σωματείο δεν έχει πρόσβαση σε ηλεκτρονική αλληλογραφία καλείται να επικοινωνήσει τη Δευτέρα 01.06.20 το πρωί στα γραφεία της Ένωσης για να της δοθεί ο απαραίτητος κωδικός του σωματείου του.