Νίκησε και ελπίζει η Θύελλα Πατρών

Θύελλα Πατρών-Διαγόρας Bραχνείκων 1-0 (56΄ Βλασόπουλος)

Διαιτητές: Φωκάς Αλέξανδρος (Ζούλης Παναγιώτης -Σωτηρόπουλος Δημήτρης)

Η Θύελλα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο Αχαϊκό ντέρμπι με τον Διαγόρα, σε ένα παιχνίδι που παρακολουθήσατε λεπτό προς λεπτό μέσα από το livescore του www.patragoal.gr

ΦΙΛΜ:

Στη σέντρα η γηπεδούχος Θύελλα Πατρών.

12′ Έπειτα από το λάθος της άμυνας της Θύελλας, ο Πανάρετος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και τελευταία στιγμή ο Κατρίβεσης έκανε την προβολή στο ύψος του πέναλτι και την έστειλε κόρνερ.

13′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν ο Ντίνος έκανε την κεφαλιά πάσα για τον Βλασόπουλο μέσα στην περιοχή, αυτός με ένα σουτ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Δρακόπουλου.

16΄ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς για τον Δασουρά.

17′ Ο Γεωργαντόπουλος επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή και ο Δημόπουλος έπεσε στην γωνία του και την έστειλε σε κόρνερ το οποίο βγήκε ανεκμετάλλευτο.

24′ Ο Σκεπετάρης βγήκε εκτός παιχνιδιού και δεν μπορεί να συνεχίσει. Σε λίγο η πρώτη αναγκαστική αλλαγή για τους γηπεδούχους.

24′ Γύρισε την μπάλα από τα αριστερά ο Σταυρόπουλος, οι παίκτες και άνθρωποι του Διαγόρα διαμαρτύρονται έντονα για χέρι πέναλτι υπέρ της ομάδας του Χρήστου Τσίκα, ο Κ. Φωκάς έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

26′ Πρώτη αναγκαστική αλλαγή για την Θύελλα, στην θέση του Σκεπετάρη μπήκε ο Μπούμπαλης.

44′ Ο Γεωργαντόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε απ’ όλους αλλά τελευταία στιγμή οι αμυντικοί απομάκρυναν την μπάλα πριν αυτή περάσει στα δίχτυα.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 0-0

51′ Κίτρινη κάρτα για τον Τρίγκα.

52′ Ο Κωνσταντινίδης Κ. εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, αλλά ο Δρακόπουλος εκτινάχθηκε και έστειλε την μπάλα κόρνερ. Καλή ευκαιρία για την Θύελλα.

56′ Γκοοοολ για την Θύελλα, έπειτα από την ωραία ενέργεια του Βλασόπουλου από τα αριστερά, μπήκε μέσα στην περιοχή και με ένα σουτ άνοιξε το σκορ σε 1-0.

68′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα να ισοφαρίσει, έπειτα από την μπαλιά του Παπαδόπουλου, ο Πανάρετος έκανε το σουτ, αλλά ο Δημόπουλος έκανε ωραία επέμβαση και στην επαναφορά ο ίδιος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πήγε ψηλά άουτ.

74′ Μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Σχοινά, ο Παπαδόπουλος πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

75′ Ο Βλασόπουλος έκανε τη σέντρα σουτ από τα δεξιά και η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

81′ Κίτρινη κάρτα για τον Αδαμόπουλο.

81′ Κίτρινη κάρτα για τον Κοτσόκολο.

83′ Απίθανη ευκαιρία για την Θύελλα, έπειτα από το γύρισμα του Βασιλακόπουλου, ο Ντίνος με προβολή από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Δρακόπουλου άουτ.

86′ Ο Ασπρογιάννης έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και ο Δημόπουλος έκανε μια εντυπωσιακή επέμβαση και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.

88′ Κίτρινη κάρτα για τον Κατρίβεση και τον Γεωργαντόπουλο. Επίσης και στον Σάκη Πεφάνη για διαμαρτυρία.

90′ Κίτρινη κάρτα για τον Μπούμπαλη.

93΄ Όταν εκτέλεσε το φάουλ ο Σχοινάς, οι αμυντικοί έκαναν κεφαλιά προς τα πίσω και η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Θύελλα Πατρών (Σάκης Πεφάνης): Δημόπουλος, Κωνσταντινίδης Ν., Αδαμόπουλος, Κατρίβεσης, Δασούρας, Βουτσινάς, Βλασόπουλος (92΄ Κουνάβης), Αγγελής (77΄ Βασιλικόπουλος), Ντίνος, Κωνσταντινίδης Κ. (85΄ Πανίτσας), Σκεπετάρης (26΄ λ.τ. Μπούμπαλης).

Διαγόρας Βραχνεΐκων (Χρήστος Τσίκας): Δρακόπουλος, Ασπρογιάννης, Νικολόπουλος (76΄ Κοτσόκολος), Τριανταφυλλόπουλος, Πανάρετος, Τρίγκας , Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Λιμάτσι (59΄ Σχοινάς), Γεωργαντόπουλος, Ούτσικας.